Samsung Galaxy M35 se pregătește pentru lansare după obținerea certificării Bluetooth

Samsung Galaxy M35 5G, viitorul smartphone accesibil al companiei sud-coreene, a trecut recent prin procesul de certificare Bluetooth, aducându-l cu un pas mai aproape de lansarea oficială. Dispozitivul, cunoscut sub denumirea de cod SM-M356B_DS, a primit deja certificările FCC și Dekra, iar acum a obținut și aprobarea Bluetooth SIG.

Detalii tehnice dezvăluite prin certificări

Conform informațiilor oferite de FCC, Samsung Galaxy M35 5G va fi echipat cu conectivitate Bluetooth 5.3, aspect confirmat și de certificarea Bluetooth SIG. De asemenea, certificările anterioare au dezvăluit că smartphone-ul va beneficia de Wi-Fi 6, NFC, încărcare rapidă de 25W și o baterie impresionantă cu o capacitate nominală de 5.880 mAh.

Samsung Galaxy M35 5G
Samsung Galaxy M35 5G

Specificații atractive pentru un dispozitiv accesibil

Deși Bluetooth SIG nu a furnizat alte detalii semnificative, alte surse au oferit informații suplimentare despre Galaxy M35 5G. Luna trecută, dispozitivul a fost reperat pe Geekbench, dezvăluind prezența procesorului Exynos 1380, sistemul de operare Android 14 și 6 GB de memorie RAM.

De asemenea, pagina de asistență pentru versiunea dual-SIM a apărut deja pe site-ul indian al Samsung, semn că lansarea oficială ar putea avea loc în curând.

Deși specificațiile complete ale Samsung Galaxy M35 5G nu au fost dezvăluite încă, informațiile disponibile până acum sugerează că va fi un smartphone accesibil, dar cu caracteristici atractive. Procesorul Exynos 1380, ecranul probabil mare și bateria generoasă ar putea face din acesta o opțiune tentantă pentru utilizatorii care caută un dispozitiv decent la un preț rezonabil.

Samsung a reușit în trecut să impresioneze cu seriile sale Galaxy M și A, oferind specificații bune la prețuri accesibile. Rămâne de văzut dacă Galaxy M35 5G va reuși să mențină standardele ridicate ale companiei în segmentul de mijloc al pieței.

Cu certificările necesare obținute, toate semnele indică faptul că lansarea oficială a Samsung Galaxy M35 5G este iminentă. Fanii și potențialii cumpărători așteaptă cu nerăbdare detaliile complete și prețul final al acestui dispozitiv promițător.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *