Samsung Galaxy Fit 3: Specificații Complete Dezvăluite În Materiale Promoționale

Samsung Galaxy Fit 3

Samsung se pregătește să lanseze noua brățară inteligentă Galaxy Fit 3, un dispozitiv care promite să redefinească experiența utilizatorilor de wearables. Cu un design elegant și specificații îmbunătățite, Galaxy Fit 3 este gata să facă față nevoilor celor mai exigente persoane active.

Galaxy Fit 3 vine cu un ecran sAMOLED de 1.6 inch, oferind o rezoluție de 256 x 402 pixeli și o densitate de 302 PPI. Dimensiunile sale sunt de 42.9 x 28.8 x 9.9 mm, iar greutatea de doar 36.8 grame. Ecranul este protejat de sticlă 2.5D, iar corpul este fabricat din aluminiu, conferindu-i un aspect premium și o rezistență sporită.

Dispozitivul oferă o interfață complet tactilă și un buton lateral pentru o navigare ușoară. Cu 16MB RAM și 256MB spațiu de stocare, Galaxy Fit 3 este echipat pentru a oferi o performanță fluidă. Este rezistent la apă (5ATM) și praf (IP68), iar bateria de 208 mAh promite o autonomie de până la 13 zile.

Galaxy Fit 3 se distinge prin funcțiile sale avansate de monitorizare a sănătății, incluzând un tracker de activitate și pași, monitorizare a ritmului cardiac și a stresului, precum și un nou tracker pentru oxigenul din sânge și ciclul menstrual. De asemenea, include un sistem avansat de gestionare a somnului, cu detectare a oxigenului din sânge și sforăit, scor și analiză a somnului, plus un antrenor de somn.

Comparativ cu predecesorul său, Galaxy Fit 2, noua brățară este cu 46% mai lată și cu 10% mai subțire, având un corp din aluminiu mult mai durabil. Numărul modurilor de antrenament a crescut la 101, iar modurile de detectare automată sunt acum șase. Printre îmbunătățirile aduse se numără detectarea căderilor, SOS de urgență și funcția de găsire a dispozitivului. Galaxy Fit 3 oferă, de asemenea, funcții conectate, cum ar fi răspuns rapid la apeluri sau mesaje, opțiuni de backup și restaurare, și conectivitate la contul Samsung, putând fi folosit și ca telecomandă pentru camera foto sau controler pentru redarea muzicii.

Samsung Galaxy Fit 3 se anunță a fi un dispozitiv revoluționar în lumea gadgeturilor purtabile, combinând designul elegant cu funcționalități avansate de monitorizare a sănătății și fitness. Cu îmbunătățiri semnificative față de modelul anterior și funcții noi, Galaxy Fit 3 este gata să ofere utilizatorilor o experiență completă și integrată, consolidând poziția Samsung în topul producătorilor de wearables.

Sursa: thetechoutlook.com

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *