Samsung Galaxy A35 găsit pe Bluetooth SIG, lansarea este aproape

Samsung se pregătește să lanseze un nou smartphone mid-range, Galaxy A35 5G, care promite să aducă specificații impresionante la un preț accesibil. Apariția recentă a acestui model pe platforma de certificare Bluetooth SIG sugerează că lansarea este iminentă.

Galaxy A35 5G a fost observat pe mai multe platforme de certificare, inclusiv Bluetooth SIG, BIS (confirmând disponibilitatea în India) și FCC. Acesta va suporta rețelele 5G, NFC și va avea un slot pentru card SD. În plus, va beneficia de încărcare rapidă prin cablu de 25W, conform modelului de încărcător EP-TA800. Pe platforma GeekBench, Galaxy A35 a obținut un scor de 697 puncte în testul single core și 2,332 puncte în testul multi core, datorită procesorului Exynos 1380 și a 6GB de RAM.

Samsung Galaxy A35

Se așteaptă ca Galaxy A35 5G să ruleze sistemul de operare Android 14 cu interfața personalizată One UI. Ecranul va fi un AMOLED de 6.6 inch, oferind rezoluție Full HD+ și o rată de reîmprospătare de 120Hz. Camera frontală va avea 32 megapixeli, iar pe partea din spate se preconizează un setup de trei camere, cu un senzor principal de 50 megapixeli.

Samsung Galaxy A35

Cu toate aceste caracteristici, Samsung Galaxy A35 5G se anunță a fi un competitor serios pe segmentul de smartphone-uri mid-range. Deși lansarea este încă în stadiu de speculație, semnele indică faptul că Samsung ar putea pregăti lansarea în primul trimestru al anului.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *