Seria Galaxy A primește un nou membru, o continuare a modelului A03 de anul trecut și un upgrade alături de recentul A04 – A04. Noul model a apărut în Europa de Nord fără un eveniment de lansare, așa că detaliile de disponibilitate nu au fost încă anunțate.

Samsung Galaxy A04s este foarte mult un telefon de bază, dar este și capabil. Rulează Android 12 cu Samsung One UI Core 4.1.

Chipsetul credem că este Exynos 850. Cu opt nuclee Cortex-A55 este mai rapid decât Helio P35 al lui A03 de anul trecut și, fiind un cip de 8 nm, ar trebui să fie ceva mai eficient decât cipul Unisoc de 28 nm al lui Galaxy A04. Există versiuni cu 3 și 4 GB RAM și 32, 64 sau 128 GB spațiu de stocare încorporat. Telefonul are un slot microSD, astfel încât să puteți adăuga cu ușurință mai multe.

Samsung Galaxy A04s

Un alt upgrade la modelul „s” este afișajul. Este încă un afișaj PLS de bază de 6,5 inchi, 720 x 1600px (20:9), dar acum are o rată de reîmprospătare mai fluidă de 90 Hz. Are camera selfie obișnuită de 5MP.

Există o configurație de cameră triplă pe spate, dintre care camera principală de 50MP iese în evidență. Ca și în cazul A04, acceptă înregistrarea video 1080p la 30 fps. Există, de asemenea, un senzor de adâncime de 2 MP și o cameră macro de 2 MP aici.

Bateria are o capacitate de 5.000 mAh. Poate rezista până la 90 de ore de redare a muzicii sau 21 de ore de navigare pe internet prin Wi-Fi. O îmbunătățire foarte necesară aici este că încărcarea se face prin USB-C, în timp ce încă nu are încărcare rapidă.

În altă parte, există o mufă pentru căști de 3,5 mm cu suport Dolby Atmos. Are dual SIM, conectivitate 4G, precum și Wi-Fi 5 (ac) și Bluetooth 5.0. În cele din urmă, există un cititor de amprente pe lateral.

Sunt disponibile patru culori: Negru, Verde, Alb și Bronz, deși doar Alb și Verde sunt listate pe magazinul online Samsung. Pentru pret tot nimic.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns