Samsung Explorează Noi Orizonturi cu un Smartphone Pătrat și Ecran Extensibil

Samsung, gigantul tehnologic sud-coreean, lider în segmentul smartphone-urilor pliabile cu modelele sale recente Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5, pare să lucreze la un nou design inovator pentru smartphone-uri. Un brevet recent dezvăluit arată un dispozitiv cu formă pătrată ce include un panou de afișare extensibil. Acest nou concept ar putea reprezenta o abordare diferită față de ecranele flexibile tradiționale, concentrându-se pe un ecran extensibil în loc de unul pliabil.

Potrivit brevetului Samsung, acest nou model de telefon ar avea un ecran care se extinde, oferind astfel mai mult spațiu pe ecran fără a necesita un panou flexibil înalt. Partea extensibilă a ecranului este doar o secțiune mică a dispozitivului care poate fi trasă pentru a mări suprafața vizibilă. Această abordare inovatoare ar putea rezolva unele dintre problemele întâmpinate de telefoanele pliabile, oferind un ecran mai convențional, mai durabil și mai practic pentru utilizatori.

Designul nou propus se concentrează pe alinierea paralelă, împreună cu conexiuni și structuri de suport unice, pentru a oferi mai multă flexibilitate și durabilitate ecranului. Este important de menționat că, în acest moment, acesta este doar un brevet și nu există informații concrete dacă Samsung lucrează efectiv la un astfel de dispozitiv. Cu toate acestea, brevetul oferă o imagine interesantă a ceea ce ar putea arăta viitoarele smartphone-uri cu ecrane flexibile.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *