ŞtiriSamsung dezvăluie un nou senzor de 200 MP: ISOCELL HPX

Samsung dezvăluie un nou senzor de 200 MP: ISOCELL HPX

Cursa de megapixeli în lumea telefoanelor continuă. Producând senzori importanți pentru continuarea cursei, Samsung a lansat noul senzor de 200MP. Vorbim despre ISOCELL HPX.

Samsung, unul dintre numele importante din lumea senzorilor pentru smartphone-uri, alaturi de Sony, a introdus un alt senzor. Senzorul de 200MP, denumit ISOCELL HPX , se concentrează pe piața chineză.

Nu va fi folosit pe Galaxy S23 Ultra

Anunțat special pentru China, ISOCELL HPX oferă performanțe înalte, are unele imbunatatiri în comparație cu alți senzori de 200MP. Mergând la o reducere cu 20% a dimensiunii senzorului, Samsung folosește pixeli de 0,56 microni în acest senzor. Senzorul, care poate produce cu ușurință fotografii de 200 MP în medii luminoase, poate produce imagini de 50 MP și 12,5 MP în medii cu lumină scăzută cu algoritmi de îmbinare a pixelilor.

Se remarcă prin caracteristici precum înregistrarea video 8K 30fps, dublu HDR în înregistrări 4K și FHD, Smart ISO, autofocus Super QPD și detectarea culorilor pe 14 biți. ISOCELL HPX va fi folosit de multe companii din China în lunile următoare.

[SURSA]

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi