Samsung dezlănțuie inteligența artificială pe seria Galaxy S22 și alte dispozitive

Samsung aduce o nouă eră pentru experiența utilizatorilor prin implementarea inteligenței artificiale pe mai multe dispozitive Galaxy. Compania a dezvăluit pentru prima dată Galaxy AI în ianuarie 2024, odată cu lansarea seriei Galaxy S24 de smartphone-uri flagship. Acum, această caracteristică revoluționară ajunge și pe seria Galaxy S22, precum și pe alte device-uri Galaxy, redefinind modul în care interacționăm cu gadgeturile noastre.

Liste de dispozitive compatibile cu nouă experiență Galaxy AI

Actualizarea One UI 6.1 va aduce Galaxy AI pe dispozitivele lansate anterior de Samsung. Iată lista completă a device-urilor eligibile pentru această experiență AI îmbunătățită:

  • Galaxy Z Fold 4
  • Galaxy Z Flip 4
  • Galaxy S22 Ultra
  • Galaxy S22+
  • Galaxy S22
  • Galaxy Tab S8 Ultra
  • Galaxy Tab S8+
  • Galaxy Tab S8

Inițial, se presupunea că această listă reprezintă doar etapa de lansare în Coreea de Sud, însă acum avem confirmarea oficială pentru un roll-out global. Dispozitivele menționate anterior vor primi actualizarea în prima parte a lunii mai 2024, conform rapoartelor anterioare.

Ce aduce Galaxy AI pe dispozitivele Samsung

Pentru cei nefamiliarizați, Galaxy AI va fi integrat în actualizarea One UI 6.1 și va aduce o suită de caracteristici revoluționare, precum Circle to Search cu Google, Chat Assist, Interpreter, Live Translate, Note Assist, Browsing Assist, Transcript Assist, Generative Edit, Edit Suggestion și chiar tapeturi alimentate de inteligența artificială.

Această extindere a experienței Galaxy AI pe mai multe dispozitive Galaxy demonstrează angajamentul puternic al companiei față de integrarea inteligenței artificiale în ecosistemul său de produse. Prin aducerea acestei tehnologii inovatoare pe o gamă mai largă de device-uri, Samsung își consolidează poziția de lider în industria tehnologică și oferă utilizatorilor săi o experiență fără precedent.

Rămâneți alături de noi pentru a obține cele mai recente actualizări și informații suplimentare privind implementarea Galaxy AI pe dispozitivele Samsung, deoarece compania continuă să redefinească granițele inovației în domeniul inteligenței artificiale.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *