| |

Samsung Depășește Așteptările de Producție în Primul Trimestru al Anului 2024

Samsung

În urma unor informații recente, se pare că Samsung a reușit să depășească propriile așteptări în ceea ce privește producția de dispozitive mobile în primul trimestru al anului 2024. Gigantul tehnologic sud-coreean a fabricat cu impresionantele 22% mai multe unități decât ținta inițială stabilită pentru această perioadă.

Samsung a Produs 65,4 Milioane de Dispozitive în T1 2024 Conform rapoartelor de la The Elec, Samsung a produs nu mai puțin de 65,4 milioane de dispozitive în primul trimestru al anului curent. Această cifră poate părea mică la prima vedere, însă devine semnificativă atunci când luăm în considerare faptul că reprezintă o depășire de 22% față de ținta inițială de 53 de milioane de unități. Este important de menționat că numărul nu include dispozitivele Galaxy fabricate de contractorul terț Wingtech. Acest lucru sugerează o cerere solidă la începutul anului, cu modelul Galaxy S24 înregistrând rezultate excelente, iar dispozitivele mai accesibile din portofoliul companiei reușind, de asemenea, să-și adjudece o parte semnificativă din piață.

Creșterea Cererii pentru Seria Galaxy S24

Rapoarte anterioare au indicat faptul că Samsung a mărit ținta de vânzări pentru seria Galaxy S24 în primul trimestru al acestui an, ca urmare a creșterii cererii în lunile de început ale anului. Compania sud-coreeană vizase inițial vânzarea a 12 milioane de unități din noile telefoane în primele trei luni ale anului, însă a majorat ulterior ținta la 13 milioane de unități. În prezent, vânzările combinate ale tuturor celor trei variante Galaxy S24 se situează cu 8% peste vânzările cumulative ale tuturor variantelor Galaxy S23.

Planuri Ambițioase pentru Întregul An 2024 Suntem la curent cu planurile Samsung de a comercializa nu mai puțin de 253 de milioane de smartphone-uri Galaxy pe parcursul întregului an 2024. Din acest număr impresionant, 51 de milioane de dispozitive sunt așteptate să fie modele de top, de la seria Galaxy S24 la viitoarelor dispozitive Galaxy Z, care vor fi lansate în a doua parte a anului.

Perspective Pozitive pentru Samsung

Se poate spune că Samsung se bucură de o perioadă de succes pe piață, iar dacă lucrurile vor continua să meargă la fel de bine, am putea asista la lansarea unor dispozitive și rezultate interesante în viitorul apropiat. Gigantul tehnologic sud-coreean arată, în sfârșit, semne de revenire după recesiunea globală care a lovit economia mondială. Aceasta reprezintă o nouă victorie pentru Samsung, după ce, recent, am raportat că compania a reușit să-i ia locul fruntaș companiei Apple.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *