AplicatiiSamsung a anunțat o nouă aplicație pentru cameră

Samsung a anunțat o nouă aplicație pentru cameră

Aplicația numită Samsung Camera Assistant vă permite să activați automat setări mai detaliate atunci când fotografiați cu camera telefoanelor Galaxy.

Samsung, care a început să distribuie interfața de utilizator OneUI 5.0, a lansat și o nouă aplicație în același timp. Aplicația Camera Assistant vă va oferi control asupra anumitor detalii în timp ce utilizați camera.

Samsung Camera Assistant

Dezvoltată cu numele Samsung Camera Assistant, aplicația vă permite să ajustați automat setări mai avansate atunci când utilizați camera de pe smartphone-urile Galaxy. Printre acestea se numără setări precum înregistrarea video prin apăsarea lungă a butonului declanșator în modul foto, eliminarea neclarității imaginilor, tranzițiile automate ale obiectivului în timpul fotografierii, HDR automat, determinarea numărului de fotografii continue.

Aplicația Camera Assistant, care va crește și mai mult posibilitatea de personalizare, este disponibilă pentru descărcare în țări precum India și Coreea de Sud prin Galaxy Store. S-a anunțat că va fi disponibil pentru mai multe țări în săptămânile următoare.

[SURSA]

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi