Xiaomi a lansat la nivel global gama Redmi Note 11 la începutul lunii februarie . Se pare că producătorul chinez intenționează să relanseze o altă versiune a dispozitivului pentru 2023, potrivit unei scurgeri de la Google Play Console.

Site-ul web GeekBund a adus imagini cu o listă care arată Redmi Note 11 Pro 2023 cu numele de cod „Redmi Sweet ” și oferă detalii despre specificațiile sale, cum ar fi procesor, ecran, GPU și multe altele.

Listarea de pe Google Play Console dezvăluie că Redmi Note 11 Pro 2023 va veni echipat cu platforma Qualcomm Snapdragon 712, un cip mai vechi de 10 nm cu opt nuclee, în plus față de GPU Adreno 610.

În prezent, nu există nicio data pentru lansarea noii versiuni de Redmi Note 11 Pro. Dacă acest lucru se întâmplă cu adevărat, nu va fi prima dată când Xiaomi va relansa un telefon cu modificări minore.

Redmi Note 11 Pro 2023 apare pe Google Play Console și ar trebui să fie lansat în curând

Ca o reamintire, producătorul chinez a relansat Redmi Note 8 în 2021 cu un nou chipset și o versiune mai actualizată a software-ului.

Lansat la începutul anului, Redmi Note 11 Pro are un ecran de 6,7 inci cu rezoluție FullHD+, o rată de reîmprospătare de 120 Hz și o cameră cu perforare de 16 megapixeli. În spate, avem un modul triplu cu un senzor principal de 108 megapixeli, un alt unghi ultra-larg de 8 megapixeli și un macro de 2 megapixeli.

Sub capotă, vine echipat cu platforma Snapdragon 695 cu 8 GB de RAM și 128 GB de stocare internă. Pentru putere, are un acumulator de 5.000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 67 W.

[SURSA]

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns