Redmi K70 Ultra: Cel Mai Subțire Cadru Inferior Din Istoria Brandului

Redmi a anunțat oficial lansarea modelului K70 Ultra, care va fi disponibil în această lună. Imaginile oficiale ale telefonului, prezentate în noua opțiune de culoare „Ice Glass”, au dezvăluit câteva schimbări notabile de design. Într-un teaser separat, compania a prezentat și câteva dintre specificațiile afișajului noului telefon.

Cadru de 1.7 mm al modelului Redmi K70 Ultra este mai îngust decât cel al predecesorului său. Telefonul este echipat cu un panou de afișaj de generație nouă de 1.5K. Conform imaginilor partajate de companie, telefonul va avea un cadru ultra-îngust de 1.7 mm în partea superioară și pe laterale, care pare mai subțire în comparație cu modelul anterior. Cadrul inferior este puțin mai gros și măsoară 1.9 mm, fiind raportat ca cel mai îngust cadru inferior din istoria brandului.

De remarcat, afișajul are un design plat, la fel ca predecesorul său. Wang Teng, directorul general al brandului Redmi, a vorbit despre avantajele designului plat al seriei K. El a menționat că acesta nu are puncte oarbe în câmpul vizual și nu va suferi de atingeri accidentale atunci când sunt utilizate butoanele. De asemenea, designul plat este mai util atunci când vine vorba de jocuri.

Oficialii au dezvăluit anterior că telefonul este echipat cu un panou de afișaj C8+ dezvoltat împreună de Xiaomi și TCL Huaxing. Panoul oferă, de asemenea, o frecvență ridicată de atenuare PWM de 3840 Hz când luminozitatea este sub 60 nits și atenuare DC deasupra acestui nivel. Cu toate acestea, panoul este proiectat să fie sigur pentru ochi, în special în condiții de lumină scăzută.

În ceea ce privește performanța, telefonul dispune de chipsetul Dimensity 9300+ și un sistem de răcire nou proiectat (cunoscut sub numele de sistem de răcire 3D ICE), care permite telefonului să ruleze jocuri precum Genshin Impact la 120fps. În plus față de chipsetul Dimensity, telefonul include și un cip grafic D1 independent.

Redmi K70 Ultra promite să fie un dispozitiv impresionant, combinând un design modern și performanțe ridicate, fiind astfel un concurent puternic pe piața telefoanelor mobile.

[SURSA]

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *