|

Realme V60s lansat oficial pe site-ul Realme China

Realme V60s lansat oficial pe site-ul Realme China

Realme a lansat oficial modelul V60s pe site-ul său din China, după ce acesta a fost prezentat recent printr-o scurgere de informații pe TENAA. Acest telefon de nivel entry-level, dual SIM 5G, vine cu specificații identice cu modelul V60, care a fost de asemenea listat pentru scurt timp pe site.

Realme V60s are un ecran HD+ de 6.67 inci, cu o rezoluție de 720 x 1604 pixeli și o rată de refresh de 120Hz, capabil să producă până la 625 de niți de luminozitate. Telefonul este alimentat de un chipset MediaTek Dimensity 6300 și are un corp subțire de 7.94mm, cu un finisaj mat. Este disponibil în culorile Star Gold și Turquoise, având un rating IP64 pentru rezistență la apă și praf. Bateria de 5,000 mAh asigură o autonomie considerabilă, chiar și pentru utilizatorii exigenți.

Pe partea din spate, Realme V60s dispune de un design cu patru cercuri pe insula camerei, însă doar două dintre ele adăpostesc camere funcționale. Camera principală este de 32MP, în timp ce a doua cameră este cel mai probabil una macro sau pentru adâncime. Camera frontală pentru selfie este de 8MP, integrată într-un punch hole.

Prețurile pentru Realme V60s pornesc de la 1,499 CNY (aproximativ 206 USD) pentru varianta de bază cu 6GB RAM și 128GB stocare internă, în culoarea Turquoise. Modelul Star Gold este disponibil la promoție pentru 1,399 CNY (aproximativ 193 USD). Pentru cei care doresc mai multă memorie, varianta cu 8GB RAM și 256GB stocare internă costă 1,799 CNY (aproximativ 248 USD).

Această lansare demonstrează angajamentul Realme de a oferi dispozitive accesibile, dar performante, pe piața chineză, și este de așteptat ca acest model să atragă numeroși cumpărători datorită raportului său excelent calitate-preț.

[VIA]

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *