Realme lansează încărcătorul GaN de 240W: O inovație în domeniul încărcării rapide

Realme, cunoscutul producător de dispozitive mobile și accesorii, a făcut un pas remarcabil în industria tehnologică prin lansarea unui nou încărcător revoluționar. Denumit SUPERVOOC 240W, acest încărcător promite să redefinească standardele în ceea ce privește viteza de încărcare și versatilitatea.

Specificații impresionante și design ergonomic

Încărcătorul SUPERVOOC 240W se remarcă prin specificațiile sale excepționale și designul ergonomic. Cu dimensiunile compacte de 57,82 mm x 57,94 mm x 30,39 mm și o greutate de doar 173 de grame, acesta oferă o portabilitate excelentă, permițând utilizatorilor să-l ia cu ușurință oriunde au nevoie.

Realme SUPERVOOC 240W
Realme SUPERVOOC 240W

Corpul încărcătorului combină finisaje mate și lucioase, împărțite de o secțiune mediană, creând un aspect estetic plăcut și modern. Pentru o experiență de utilizare îmbunătățită, Realme a integrat zone concave pe partea frontală și posterioară, oferind o prindere fermă și confortabilă.

Tehnologia GaN revoluționară

Unul dintre punctele forte ale acestui încărcător este utilizarea tehnologiei GaN (Gallium Nitride) de ultimă generație. Această tehnologie permite o densitate de putere de 2,34 W/cc, permițând o dimensiune compactă a încărcătorului, fără a compromite puterea sa impresionantă.

Realme a acordat o atenție deosebită aspectului siguranței în procesul de proiectare al SUPERVOOC 240W. Încărcătorul a primit certificarea TUV Rheinland Safe Fast Charge, asigurând utilizatorilor o experiență de încărcare rapidă și sigură.

Unul dintre avantajele remarcabile ale acestui încărcător este versatilitatea sa. Acesta este compatibil cu o gamă largă de dispozitive care acceptă protocolul SuperVOOC al Realme, permițând încărcarea rapidă a telefoanelor mobile echipate cu această tehnologie.

În plus, SUPERVOOC 240W acceptă diverse standarde de încărcare rapidă, inclusiv QC 3.0, VOOC, SuperVOOC, PD3.0 (până la 65W) și chiar propriul protocol SVOOC 240W al Realme. Această compatibilitate largă face din acest încărcător o opțiune excelentă pentru utilizatorii care dețin diverse dispozitive cu cerințe diferite de încărcare.

Preț accesibil și disponibilitate

Încărcătorul Realme SUPERVOOC 240W este disponibil pentru achiziționare pe platforma de comerț electronic JD.com din China, la un preț de 299 yuan, echivalentul a aproximativ 42 de dolari americani. Acest preț accesibil îl face o opțiune atractivă pentru consumatorii care caută o soluție de încărcare rapidă și eficientă, fără a compromite bugetul.

Realme a demonstrat încă o dată capacitatea sa de a oferi produse inovatoare și performante, care îmbină tehnologia de ultima oră cu accesibilitatea. Lansarea încărcătorului SUPERVOOC 240W marchează un salt semnificativ în industria dispozitivelor mobile, redefinind experiența de încărcare și oferind utilizatorilor o soluție convenabilă și versatilă.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *