Primul smartphone din Europa cu procesor Snapdragon 8 Gen 1 este Realme GT2 Pro și se pregătește să fie lansat pe piața greacă cu un preț apropiat de 850 de euro. A fost anunțat aici la MWC 2022 .

Încorporează o tehnologie AMOLED cu ecran plat de 6.7″ cu rezoluție 2K, Super Reality, cu o rată de reîmprospătare rapidă de 120Hz, luminozitate ridicată de până la 1.400 nits, certificare DisplayMate +, rata de eșantionare la atingere de 1.000 Hz și protecție Gorilla Glass Victus.

Camera triplă are doi senzori principali de 50 de megapixeli fiecare și stabilizator optic de imagine OIS pentru Wide. Celelalte 50 sunt Ultra-wide 150 de grade și au un mod ochi de pește.

Cel de-al treilea senzor al camerei este de 3 Megapixeli și este folosit pentru fotografia în stil microscop, oferind o mărire de până la 40x.

Bateria are o capacitate de 5000mAh și se poate încărca rapid cu 65W.

În ceea ce privește conectivitatea, este 5G , are WiFi 6e și 360 NFC. Versiunea care va veni în Grecia este cu 12 GB RAM și 256 GB memorie încorporată și nu acceptă carduri de memorie micro SD.

Varianta de culoare albă, conform designerului său, creează senzația de atingere a hârtiei, garantând totodată că aceasta nu se va „îngălbeni” în timp.

Versiunea de culoare neagră are spatele din aluminiu și lasă o senzație mată când o ții.

În designul său interior adăugați un nou sistem de răcire cu cea mai mare suprafață de respingere a căldurii.

Va fi lansată și o versiune mai mică numită pur și simplu GT2.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns