GadgetRealme GT Neo 5 poate doborî un record cu tehnologia sa de...

Realme GT Neo 5 poate doborî un record cu tehnologia sa de încărcare, 240 W!

Deși limita de 50 W a Chinei pentru încărcarea fără fir a oprit războiul în această industrie, nu există o astfel de limitare în industria încărcării cu fir. Tehnologia de încărcare cu fir de 240 W poate veni cu Realme GT Neo 5.

Potrivit informațiilor transmise de Digital Chat Station, unul dintre modelele despre care se spune că se află în familia de smartphone-uri Realme GT Neo 5 va fi lansat cu o baterie de 4600 mAh și tehnologie de încărcare rapidă de 240 W. În seria GT Neo 5 vor exista două modele, dar nu este încă clar care model va avea aceste caracteristici.

Tehnologia de încărcare de 240 W este testată cu Realme GT Neo 5

Seria Redmi Note 12 este numită regele încărcării cu fir. Dacă Realme poate implementa acest proiect, va deveni noul proprietar al tronului. În februarie a acestui an, s-a aflat că Oppo lucrează la încărcare cu fir de 240 W.

Într-o prezentare făcută de Oppo pentru tehnologia de încărcare de 240 W, am văzut că o baterie de 4500 mAh poate ajunge de la zero la 100 la sută în 9 minute. Un membru al familiei Realme GT Neo 5 va avea o baterie de 5000 mAh și suport de încărcare de 150 W. GT Neo 3 are tehnologie de încărcare de 150 W.

Pe scurt, vom întâlni două opțiuni diferite în seria GT Neo 5: baterie de 4600 mAh și funcție de încărcare rapidă cu fir de 240 W, baterie de 5000 mAh și suport de încărcare cu fir de 240 W. Se spune că seria GT Neo 5 va fi alimentată de MediaTek Dimensity 8200, dar si Snapdragon 8+ Gen 1 poate alimenta aceasta serie.

Specificații tehnice posibile pentru Realme GT Neo 5

Unele surse cred că cel puțin unul dintre aceste modele va fi oferit utilizatorilor cu seria MediaTek Dimensity 9. La fel, cel puțin unul dintre aceste modele va avea un ecran FHD + AMOLED de 6,5 inci, iar rata de reîmprospătare a ecranului acestei structuri va fi de 120 Hz.

Aceste telefoane pot avea trei camere pe spate: camera selfie de 50 MP, 16 MP și 32 MP. Realme GT Neo 5 va ieși din cutie cu Realme UI 4.0 bazat pe Android dacă nimic nu merge prost.

[SURSA]

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

Cele mai citite

Ştiri noi