GadgetRealme 10 Pro Plus 5G primește mai multe certificări și ar trebui...

Realme 10 Pro Plus 5G primește mai multe certificări și ar trebui anunțat în curând

Realme se pregătește să lanseze noua sa gamă realme 10 în lunile următoare. Anterior, modelul standard a primit mai multe certificări.

Un alt telefon realme cu codul RMX3686 a trecut prin mai multe institutii de reglemetare indiene: BIS, TKDN, NBTC, EEC, Indonesia Telecom și NBTC, dezvăluind titlul Realme 10 Pro Plus .

Realme 10 Pro Plus a primit mai multe certificări, ceea ce indică faptul că va fi anunțat în curând de către producător. Din păcate, documentația doar dovedește existența acestuia și nu oferă detalii despre designul sau specificațiile sale.

Vicepreședintele Realme, Madhav Sheth, a indicat recent că producătorul va lansa un telefon cu Dimensity 1080 recent anunțat de MediaTek la sfârșitul anului. Este posibil ca Realme 10 Pro Plus să fie un astfel de dispozitiv, deoarece Dimensity 1080 este succesorul lui Dimensity 920, același chipset de pe Realme 9 Pro Plus .

Realme 10 Pro Plus este de așteptat să moștenească unele dintre specificațiile de la predecesorul său. Ca o amintire, Realme 9 Pro Plus are un ecran AMOLED cu rezoluție FullHD+, o rată de reîmprospătare de 90 Hz și o luminozitate maximă de 1000 nits.

În ceea ce privesc camerele, dispozitivul are în spate un modul triplu cu un senzor principal Sony IMX766 de 50 de megapixeli, un alt senzor cu unghi ultra-larg de 8 megapixeli și un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Pentru putere, avem un acumulator de 4.500 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 60 W.

[SURSA]

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi