Randările viitoarelor modele Honor 200 Pro au fost false

Honor a dezvăluit recent lansarea smartphone-ului Honor 200 Lite la nivel global, iar fanii brandului se așteaptă acum cu nerăbdare la apariția lui Honor 200 și Honor 200 Pro. Cu toate acestea, zvonurile și randările apărute pe platforma chineză de socializare Weibo, care au fost distribuite ulterior pe Twitter, s-au dovedit a fi false.

Jiang Hairong, directorul de marketing al Honor China, a intervenit în acest sens pe Weibo, declarând că imaginile sunt „false” și că telefonul real „va arăta cu siguranță mai bine”. Astfel, designul seriei Honor 200 rămâne încă un mister intrigant pentru utilizatori.

Cu toate acestea, deși detaliile exacte despre aspectul dispozitivelor Honor 200 sunt încă necunoscute, există câteva informații care au fost dezvăluite prin scurgeri. Conform certificării obținute de la 3C, se pare că telefoanele Honor 200 vor beneficia de tehnologia de încărcare rapidă de 100 W, ceea ce promite o experiență de utilizare mai eficientă și convenabilă.

Honor 200 Pro

Pe de altă parte, informațiile scurse indică faptul că modelele Honor 200 vor fi echipate cu un panou OLED cu patru curbe, având o rezoluție remarcabilă de 1,5K. În ceea ce privește cameră selfie, se presupune că versiunea Pro va oferi un sistem de cameră duală, amplasat într-un decupaj sub formă de pastilă, ceea ce ar putea îmbunătăți experiența de capturare a imaginilor.

În ceea ce privește performanța, se anticipă că Honor 200 va fi echipat cu chipset-ul Snapdragon 8s Gen 3, în timp ce varianta Pro ar putea beneficia de upgrade-ul la Snapdragon 8 Gen 3. Pentru a face o comparație, modelele anterioare Honor 100 și 100 Pro, care au fost lansate în noiembrie 2023, au fost echipate cu chipset-uri Snapdragon 7 Gen 3 și, respectiv, Snapdragon 8 Gen 2.

Honor 200 Pro
Honor 200 Pro

În plus, în urma unei scurgeri recente, se speculează că telefoanele Honor 200 ar putea fi lansate până la sfârșitul lunii mai. În cazul în care aceste informații se dovedesc a fi adevărate, este de așteptat ca Honor să facă anunțuri oficiale în curând, pentru a-și informa fanii cu privire la noile dispozitive.

Vom continua să vă ținem la curent cu orice informație nouă referitoare la Honor 200 și Honor 200 Pro, astfel încât să puteți fi la curent cu cele mai recente evoluții ale acestor așteptate telefoane inteligente.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *