PUBG Mobile va primi modul 120fps în următoarea actualizare

Jocul PUBG Mobile va oferi o experiență de joc mai fluidă Krafton anunță introducerea modului 120fps în actualizarea v3.2 Modul 120fps, destinat inițial dispozitivelor high-end și mid-range

Krafton, dezvoltatorul jocului PUBG Mobile, a anunțat că celebrul joc battle royale va primi în curând un mod 120fps. Acest nou mod va fi disponibil în următoarea actualizare, versiunea 3.2, oferind jucătorilor o experiență de joc mai fluidă și mai reactivă.

Jocul PUBG Mobile va oferi o experiență de joc mai fluidă

Anterior, PUBG Mobile oferea un maxim de 90fps pentru o experiență mai fluidă. Acum, ei împing limitele jocurilor mobile introducând 120fps. Cu toate acestea, nu există încă o confirmare oficială dacă această funcție va fi disponibilă atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru cele iOS.

Modul 120fps va fi probabil optimizat pentru smartphone-urile high-end și mid-range superioare, datorită naturii solicitante a redării jocului la o rată de cadre mai mare. Dispozitivele entry-level ar putea avea dificultăți în a menține o performanță constantă la 120fps, chiar și cu setări grafice mai mici. Și majoritatea dispozitivelor entry-level nu dispun încă de opțiunea 90fps.

PUBG Mobile
PUBG Mobile

Modul 120fps, destinat inițial dispozitivelor high-end și mid-range

Vestea se extinde și la BGMI (Battlegrounds Mobile India), versiunea indiană a PUBG Mobile. Se așteaptă ca și BGMI să primească tratamentul 120fps în zilele următoare, aliniindu-se cu versiunea globală.

În prezent, sunt în curs de desfășurare teste beta. Unii testeri beta ai PUBG Mobile și BGMI experimentează în acest moment modul 120fps în primul rând. Ei au raportat avertismente din joc cu privire la potențiale probleme de încălzire și consum crescut al bateriei atunci când se utilizează acest mod.

Pentru ca modul 120fps să strălucească cu adevărat, producătorii de smartphone-uri vor trebui, de asemenea, să optimizeze dispozitivele pentru a profita la maximum de această funcție.

Se așteaptă ca utilizatorii cu cele mai recente smartphone-uri flagship, cu procesoare puternice precum Snapdragon 8 Gen 2, să experimenteze modul 120fps fără probleme. Similar, iPhone-urile cu afișaje de 120Hz sunt, de asemenea, susceptibile de a susține noul mod.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *