PUBG Mobile introduce modul 120 FPS: Ce dispozitive sunt compatibile

PUBG Mobile, unul dintre cele mai populare jocuri de battle royale, a lansat recent un update important care introduce suportul pentru 120 FPS. Această îmbunătățire semnificativă promite o experiență de joc mai fluidă și mai rapidă. În acest articol, vom detalia dispozitivele compatibile cu această nouă caracteristică și ce înseamnă pentru jucători.

Samsung și Infinix: Pionierii în 120 FPS

Samsung

Samsung a anunțat oficial că mai multe dintre dispozitivele sale recente sunt acum compatibile cu modul 120 FPS pentru PUBG Mobile. Aceste dispozitive includ:

  • Seria Galaxy S24: Galaxy S24, S24+, S24 Ultra
  • Seria Galaxy S23: Galaxy S23, S23+, S23 Ultra
  • Galaxy Z Fold 5

Aceste telefoane beneficiază de optimizările aduse de aplicațiile preinstalate Game Optimization Service (GOS) și Game Booster, care sunt concepute pentru a ajusta performanța telefonului pentru o experiență de joc fără lag.

Infinix

Infinix a intrat și ea în joc, anunțând că modelul GT 20 Pro recent lansat suportă acum 120 FPS în PUBG Mobile. Această mișcare pune Infinix alături de Samsung în fruntea inovației în gamingul pe mobil.

Avantajele jocului la 120 FPS

Un frame rate mai mare înseamnă că acțiunile și mișcările din joc vor apărea mult mai fluide, eliminând vizualele sacadate care pot apărea la rate de cadre mai mici. Acest lucru se traduce într-o experiență de joc mai receptivă, oferind jucătorilor un avantaj competitiv în luptele intense la distanță scurtă.

Odată cu introducerea modului 120 FPS, PUBG Mobile a lansat și update-ul v3.2. Acesta aduce nu doar suportul pentru noul frame rate, ci și o serie de noi conținuturi, inclusiv obiecte, etape, mecanici și moduri de joc. Acest update este așteptat să îmbunătățească considerabil experiența generală a jucătorilor.

Viitorul suportului 120 FPS pe alte dispozitive

Deși Samsung și Infinix sunt primii care au adoptat această tehnologie, se așteaptă ca și alți producători de telefoane să urmeze exemplul și să introducă suportul pentru 120 FPS pe dispozitivele lor emblematice. Deocamdată, nu există informații oficiale despre planurile altor companii, dar se anticipează că această caracteristică va deveni din ce în ce mai comună în viitor.

Introducerea modului 120 FPS în PUBG Mobile reprezintă un pas major înainte pentru gamingul pe mobil, oferind o experiență de joc mult mai fluidă și competitivă. Cu Samsung și Infinix deschizând calea, este doar o chestiune de timp până când mai multe dispozitive vor beneficia de această îmbunătățire tehnologică. Rămâneți conectați pentru a afla mai multe despre evoluțiile viitoare în acest domeniu.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *