GadgetDiversePS5 Pro va fi prezentat în săptămânile următoare cu vești excelente

PS5 Pro va fi prezentat în săptămânile următoare cu vești excelente

La puțin peste doi ani de la lansarea PlayStation 5, începem deja să vorbim despre următoarea consolă Sony. Și după toate indicațiile, PS5 Pro ar putea fi dezvăluit mult mai devreme decât se aștepta.

Potrivit publicatiei Phonandroid, citând o sursă care dorește să rămână anonimă. Conform ipotezei care este acum instalată în media, Sony se pregătește să prezinte o nouă consolă încă din aprilie.

PS5 Pro ar putea fi lansat în aprilie 2023

Potrivit celor avansati, Sony se pregateste sa prezinte o noua consola in aprilie anul viitor. Sursa citată spune că este în măsură să confirme că noul produs va fi PS5 Pro.

Deși ultimele zvonuri au scos la iveală proximitatea prezentării PlayStation 5 Slim, compania japoneză își finalizează deja pregătirile pentru prezentarea versiunii Pro a consolei lansată pe piață la sfârșitul anului 2020.

Pentru ca noul PS5 să fie demn de desemnarea Pro, se așteaptă ca Sony să dezvolte un produs și mai puternic decât cel de pe piață. Ceva ce ar putea fi realizat prin încorporarea unui nou procesor AMD.

PS5 Pro va aduce răcire lichidă

Deși includerea unui nou procesor nu este sigură, sursa susține că PS5 Pro va sosi cu un nou sistem de răcire. În loc să recurgă din nou la un ventilator, japonezii pot opta pentru răcirea cu lichid.

Cunoscută în mod obișnuit sub denumirea de răcire lichida sau răcire cu apă, această nouă tehnologie va face PS5 Pro capabil să-și mențină componentele la temperaturi sănătoase pentru mai mult timp. Ideal pentru ca performanța dvs. de vârf să aibă loc pe perioade mai lungi.

Odată cu trecerea la acest nou sistem de răcire, Sony ar trebui să fie forțată să regândească designul consolei sale. În acest sens, se presupune că PS5 Pro va veni cu un design diferit de PlayStation 5 original.

Deocamdată, tot ceea ce avansăm sunt speculații, nu în ultimul rând pentru că Sony nu a confirmat încă existența PS5 Pro. Asta înseamnă că nimic nu este încă oficial și că trebuie să așteptăm informații de la compania japoneză.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi