Dacă doreşti informaţii despre preţ şi stoc iPhone 14 Pro Max în România, te afli pe articolul potrivit, astăzi vă voi prezenta informaţiile de care ai nevoie pentru a cumpăra iPhone 14 la un preţ bun de pe cele mai bune magazine din România.

iPhone 14 Pro Max Preţ şi disponibilitate în România

iPhone 14 Pro MaxEMAGEvoMag (Precomanda)QuickMobile (Precomanda)
128 GB7069 lei8249 lei7199 lei
256 GB7699 lei8979 lei7799 lei
512 GB8979 lei10429 lei9099 lei
1 TB10259 lei11899 lei9999 lei
Pret si stoc iPhone 14 Pro Max

Mai jos am să vă prezint un tabel format din versiunile modelului iPhone 14 Pro Max şi informaţii despre preţ şi stoc în România a versiunilor aferente în cele mai populare şi de încredere magazine.

iPhone 14 Pro Max la precomanda

În momentul de faţă, telefoanele iPhone 14 Pro Max se afla la precomanda, acestea nu sunt din păcate oferite în magazine offline şi nici nu pot fi cumpărate dintr-un anumit stoc, totul se afla la precomanda iar în România livrările vor începe la o săptămână distanţă.

Cu ce vine nou iPhone 14 Pro Max?

Dacă anul trecut modelele „Pro” s-au deosebit de modelele clasice cu ProMotion 120 Hz, teleobiectivul suplimentar și senzorul LiDAR, anul acesta decalajul se mărește și mai mult. În primul rând, crestătura dispare și face loc unui fel de pastilă care adăpostește senzorii pentru Face ID și camera frontală. Se numește „Dynamic Island” și se integrează perfect în interfața telefonului, deoarece va interacționa automat cu notificările și widget-urile tale prin animații. Este o integrare inteligentă care poate deveni o caracteristică de zi cu zi cu adevărat practică.

Pentru a rămâne pe tema ecranului, cealaltă noutate interesantă a acestor iPhone 14 Pro și 14 Pro Max este Always-On Display. Această funcționalitate împrumutată din lumea Android este stăpânită perfect aici, deoarece va afișa constant oră, data și unele notificări, lăsând wallpaper-ul vizibil, dar într-un mod oarecum discret. În rest, panoul este în continuare OLED cu o rată de reîmprospătare cuprinsă între 1 și 120 Hz, cu o diagonală de 6,7 inch pentru iPhone 14 Pro Max al cărui preţ l-am afişat mai sus.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns