GadgetPoco X5 pe Geekbench, va fi similar cu Redmi Note 12

Poco X5 pe Geekbench, va fi similar cu Redmi Note 12

Anunțul noului telefon Poco X5 nu ar trebui sa intarzie mult timp de acum: potrivit dezvaluirilor pe Geekbench, Poco X5 a apărut recent pe pagina de service de benchmark. Telefonul este indicat cu numele de cod Xiaomi 22111317PG: acum să vedem care sunt specificațiile confirmate.

Poco X5 pe Geekbench
Poco X5 pe Geekbench

În primul rând, procesorul va fi un procesor octa-core, cel mai probabil un Snapdragon 695, cuplat cu 8 GB de RAM. De asemenea, rulează sistemul de operare Android 12, probabil cu MIUI 13 adăugat. Poco X5 a obținut 693 de puncte la testul single-core și 2.133 de puncte la testul multi-core.

Celelalte detalii nu sunt încă disponibile oficial: totuși sunt așteptate specificații similare cu cele ale lui Redmi Note 12. Aceasta înseamnă ecran Full HD + AMOLED de 6,7 inci și 120 Hz, cu cameră principală de 48 Megapixeli și cameră selfie de 8 inci. Megapixeli. În cele din urmă, va avea o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 33 W. Momentan nu există informații nici despre preț, nici despre data lansării.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi