Google a vorbit rapid despre Pixel Watch în timpul evenimentului IO22 din mai și odată cu anuntarea primului său smartwatch, compania a lansat un nou videoclip. Materialul video a fost publicat pe canalul YouTube Made by Google și arată mai multe detalii despre designul smartwatch-ului.

Noul videoclip se concentrează pe afișarea detaliilor precum coroana digitală a ceasului, care ar trebui să se rotească, și ecranul Pixel Watch cu unele fețe de ceas care indică suport pentru funcții precum Google Assistant și măsurarea ritmului cardiac, pe lângă dimensiunea ceasului.

Există chiar și cadrane interactive animate și o imagine a spatelui Pixel Watch care indică un anumit nivel de protecție Gorilla Glass în videoclipul ceasului.

În sfârșit, este interesant de menționat că vedem mai multe culori de brățări pentru Pixel Watch, printre care se numără auriu, negru, argintiu.

Din păcate, videoclipul nu oferă mai multe detalii despre specificații, preț sau data lansării, dar credem că Google va introduce primul său smartwatch alături de Pixel 7 pe 6 octombrie, vânzările începând în aceeași lună.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns