Primul smartwatch Google ar trebui să fie disponibil în mai multe culori diferite, iar acum știm toate modelele care vor fi oferite. Știm și prețul versiunii LTE.

După ce a dezvăluit că clasicul Pixel Watch ar costa în jur de 350 de euro, 9to5Google a lansat un nou raport care ridică vălul asupra prețului versiunii LTE a ceasului conectat: 399 de dolari. În ciuda procesorului său vechi de peste 4 ani, Google nu se teme să plaseze primul său dispozitiv la un preț mai mare decât recentul Galaxy Watch 5 de la Samsung.

Într-adevăr, știm că ceasul ar trebui să fie alimentat de un procesor Samsung Exynos 9110. Ca o reamintire, acesta este același cip care a fost găsit în Galaxy Watch original. Din fericire, ceasul va avea 32 GB de stocare și 1,5 GB de RAM, un record pentru un smartwatch. Pe lângă prețuri, acum cunoaștem toate culorile ceasurilor și brățărilor sale.

În raportul său, 9to5Google a dezvăluit și toate culorile viitorului Pixel Watch. Potrivit acestuia, modelul Wi-Fi/Bluetooth este disponibil într-o carcasă neagră cu o brățară Obsidian, în argint cu o brățară antracit și în auriu cu o brățară de coloristica alun. La rândul său, modelul LTE este disponibil pe negru cu brățară obsidiană, argintiu cu brățară antracit și pe aur cu brățară alun.

Pixel Watch: toate culorile au fost dezvăluite chiar înainte de lansarea oficială

Cu toate acestea, leakerul Roland Quandt a asigurat și pe contul său de Twitter că un alt colorway va fi disponibil și în Europa. Ceasul Pixel ar trebui să vină și în argintiu cu o curea de culoare carbon.

Oricum, vom afla mai multe cu ocazia prezentării oficiale a ceasului care va avea loc pe 6 octombrie viitor alături de smartphone-urile Pixel 7 și 7 Pro. Va fi necesar apoi să așteptați aproximativ o lună înainte de a putea încerca ceasul care va ajunge în magazine abia pe 4 noiembrie . Deocamdată, deși știm prețurile în dolari, prețurile în euro sunt încă necunoscute. Ceasul este de așteptat să fie puțin mai scump in Europa si din nefericire ca si in cazul altor dispozitive de la Google, nu vom a vea o prezenta oficiala in Romania.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns