|

Pixel Watch 3 XL: Pregătește-te pentru schimbări majore cu noul ceas inteligent de la Google

Pixel Watch 3 XL
Pixel Watch 3 XL

Google este pe cale să lanseze o versiune nouă și îmbunătățită a ceasului său inteligent, Pixel Watch 3, iar fanii tehnologiei se pot aștepta la schimbări semnificative. Conform unor imagini apărute recent, Pixel Watch 3 va avea și o variantă mai mare, denumită Pixel Watch 3 XL.

Design și Specificații Pixel Watch 3 XL

Pixel Watch 3 XL va fi echipat cu un ecran mai mare, de 1,45 inci, comparativ cu cel de 1,2 inci de la modelele anterioare. Cu dimensiuni de 45 mm x 45 mm și o grosime de 13,89 mm, această versiune sugerează că Google ar putea include o baterie mai mare și, posibil, noi senzori. Designul păstrează elementele clasice ale Pixel Watch, cum ar fi sticla bombată și coroana digitală, dar aduce modificări subtile care îmbunătățesc atât aspectul, cât și funcționalitatea.

Pixel Watch 3 XL
Pixel Watch 3 XL

Funcții Noi

Un aspect important de menționat este că Pixel Watch 3 XL nu va fi compatibil cu brățările de la modelele anterioare, necesitând brățări mai mari pentru a se potrivi dimensiunilor sale. Lansarea oficială a noului ceas inteligent este așteptată în toamna anului 2024, alături de noile smartphone-uri Pixel 9 și Pixel 9 Pro XL.

Una dintre marile așteptări ale utilizatorilor este o autonomie îmbunătățită a bateriei, având în vedere criticile aduse modelului anterior, Pixel Watch 2. De asemenea, se speră că Pixel Watch 3 XL va aduce noi funcționalități și senzori care vor îmbunătăți experiența utilizatorului.

Google pare pregătit să impresioneze cu noua sa gamă de ceasuri inteligente, iar primele imagini și informații sunt promițătoare. Pregătește-te pentru schimbări majore odată cu lansarea oficială din toamnă!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *