ŞtiriPixel Tablet, Google dezvăluie noi imagini și caracteristici ale dispozitivului care va...

Pixel Tablet, Google dezvăluie noi imagini și caracteristici ale dispozitivului care va fi lansat în 2023

Google a prezentat joi (06) o nouă generație de telefoane mobile și primul său ceas inteligent și, în măsura în care evenimentul s-a concentrat pe lansarea lui Pixel 7 și Pixel 7 Pro, Google și-a propus să dezvăluie noi detalii despre Pixel Tablet, noul sau pariu din categoria care va avea functii destinate in special pentru o casa inteligenta.

Deși nu este încă anunțul oficial, Pixel Tablet este cunoscut încă de la anuntarea sa la evenimentul I/O 2022, iar acum, principalele sale funcții și caracteristici de design au fost confirmate de Google. Compania susține că tableta va avea „acoperire nanoceramică inspirată din porțelan” pe spate, la fel ca alte produse de marcă.

Pe spate va prezenta și logo-ul Google – „G” stilizat – în centrul de jos, chiar deasupra a patru cercuri care par a fi conectori magnetici pentru încărcarea accesoriilor, precum noul Speaker Dock, o bază cu difuzoare care va transforma tableta. pe un display inteligent . Verificați-l în postarea oficială de mai jos:

Google spune că „tabletele sunt de acasă 80% din zi”, așa că a „re-imaginat ce poate fi o tabletă”. Acest lucru susține faptul că Pixel Tablet nu va fi un dispozitiv rafinat precum Samsung Galaxy Tab S8 sau Apple iPad Pro – mai ales având în vedere designul mai robust. În schimb, tableta va fi ca un rival mai versatil al Amazon Echo Show .

Există o singură cameră spate cu rezoluție necunoscută poziționată în partea stângă sus a dispozitivului. Camera frontală este încadrată în marginea de sus și ar trebui să fie utilă atunci când apelați video cu familia și prietenii.

Pixel Tablet, Google dezvăluie noi imagini și caracteristici ale dispozitivului care va fi lansat în 2023

Pixel Tablet rulează în mod clar Android 13 și nu are barometru, senzor de proximitate sau GPS. Deoarece este conceput pentru a rămâne în interior, absența unor funcții mai utile în afara casei inteligente poate contribui la un preț mai accesibil.

Cu integrarea completă cu Google Assistant, tableta vă va permite să controlați dispozitivele inteligente ale utilizatorului, cum ar fi lămpile, soneriile și alte produse recent lansate din portofoliul său din gama Nest.

Compania a reiterat că tableta Pixel va fi lansată în 2023, dar încă nu a furnizat o dată specifică a modelului și un preț recomandat.

[SURSA]

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi