Seria Pixel 7 este de așteptat să intre în producția de masă la Foxconn în curând, Google continuând pregătirile pentru lansarea așteptată la începutul lunii octombrie.

Înainte de lansare, dispozitivele trebuie să fie certificate de FCC . Documentele aferente prezintă patru modele: GP4BC, GVU6C, GE2AE și GQML3. Primele două acceptă 5G sub-6GHz, în timp ce celelalte două au conectivitate mmWave suplimentară.

GP4BC și GE2AE au și UWB. Având în vedere că Pixel 6 Pro a fost primul telefon Google care a folosit noua opțiune de conectivitate pe distanță scurtă, acești doi sunt probabil Pixel 7 Pro. Toate cele patru telefoane acceptă Wi-Fi 6E, Bluetooth, NFC și încărcare wireless.

Seria Pixel 7 este de așteptat să vină cu chipset-ul Tensor 2, o îmbunătățire relativ minoră față de originalul. Modelul Pro va primi un nou panou de afișare cu aceleași măsurători de bază – 6.7”, QHD+ și 120Hz (LTPO). Cu toate acestea, ar trebui să fie mai luminos, ajungând la 1.000 de nits.

Informațiile neoficiale vor ca vanilia să aibă un ecran puțin mai mic de 6,3″ (de la 6,4″). În ceea ce privește camerele, ambele vor folosi aceiași senzori pentru unitățile principale și ultra late (50MP GN1 și 12MP IMX381). Doar Pro, însă, este de așteptat să aibă un teleobiectiv și să folosească în continuare un senzor de 48MP.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns