Cel mai recent telefon Reno8 al lui Oppo a fost lansat în Indonezia. Motivul pentru Oppo Reno8 4G . Acesta este al optulea membru al familiei care vine cu specificații care nu diferă de cele ale lui Reno7 care a fost lansat în martie trecut.

Reno8 4G are un AMOLED de 6,43 inchi cu rezoluție FHD+ și o rată de reîmprospătare de 90 Hz. Există o mică gaură pentru camera selfie de 32 MP, în timp ce pe spate există o unitate principală de 64 MP împreună cu două unități de 2 MP pentru fotografii macro și de adâncime.

Este alimentat de Qualcomm Snapdragon 680, care funcționează împreună cu 8 GB de RAM și 256 GB de stocare. Și aceasta este singura opțiune RAM/stocare. Cu toate acestea, rulează ColorOS 12.1 bazat pe Android 12. Are o baterie de 4.500 mAh cu încărcare de 33 W.

Oppo Reno8 4G vine în culorile Dawnlight Gold și Starlight Black și este deja disponibil pentru precomandă pentru 4.999.000 IDR (339 USD). Vânzările deschise în Indonezia încep pe 26 august, urmând să urmeze mai multe serii.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns