|

Oppo Reno 12F, listat pe Geekbench: Specificații așteptate pentru noul telefon

Oppo Reno 12F
Oppo Reno 12F

Oppo se pregătește să lanseze noua sa serie de telefoane Reno 12, iar printre acestea se numără și modelul Oppo Reno 12F 5G, care a fost recent listat pe Geekbench, dezvăluind astfel câteva dintre caracteristicile sale tehnice.

Oppo Reno 12F a obținut un scor de 677 puncte în testele single-core și 1415 puncte în testele multi-core de pe Geekbench 6. Telefonul este echipat cu un procesor octa-core și un GPU Mali G57. Procesorul include două nuclee de performanță ce rulează la 2,40 GHz și șase nuclee de eficiență la 2,0 GHz, ceea ce sugerează că dispozitivul va folosi un chipset MediaTek Dimensity 6300.

Conform listei Geekbench, Oppo Reno 12F va veni cu 8 GB RAM și va rula pe Android 14 din cutie. Aceste specificații asigură o performanță fluidă și capacitatea de a gestiona mai multe aplicații simultan, oferind astfel o experiență de utilizare îmbunătățită.

Oppo Reno 12F
Oppo Reno 12F

Modelul a primit deja certificări care indică o baterie de 5000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă SuperVOOC de 45W. Această caracteristică permite utilizatorilor să își încarce telefonul rapid, oferindu-le mai mult timp pentru utilizare și mai puțin timp petrecut lângă priză.

Oppo Reno 12F promite să fie un telefon puternic și eficient, ideal pentru utilizatorii care doresc performanță ridicată și o durată de viață a bateriei extinsă. Cu lansarea globală a seriei Reno 12 așteptată pe 18 iunie, utilizatorii nu vor trebui să aștepte mult pentru a pune mâna pe acest dispozitiv impresionant.

Fiți pe fază pentru mai multe detalii și recenzii după lansarea oficială!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *