GadgetOppo lansează AirGlass 2, MariSilicon Y și un dispozitiv de monitorizare a...

Oppo lansează AirGlass 2, MariSilicon Y și un dispozitiv de monitorizare a sănătății inovator

Pe 14 decembrie 2022, OPPO a găzduit evenimentul său anual INNO DAY, unde a dezvăluit mai multe progrese tehnologice și produse noi.

Cele patru inițiative inteligente ale OPPO

În cadrul evenimentului INNO DAY, OPPO a prezentat cele patru inițiative inteligente ale sale, care se concentrează pe divertisment inteligent, productivitate inteligentă, sănătate inteligentă și învățare inteligentă. Compania a prezentat mai multe tehnologii noi pe care le-a dezvoltat în cadrul acestor inițiative, inclusiv Dispozitivul de monitorizare a sănătății pentru familie OHealth H1, SoC-ul audio Bluetooth MariSilicon Y și OPPO Air Glass 2.

Dispozitivul de monitorizare a sănătății familiei OHealth H1

OPPO a creat un nou sub-brand de asistență medicală inteligentă numit OHealth, iar Dispozitivul de monitorizare a sănătății pentru familie OHealth H1 este primul produs aflat sub acest brand. Acest dispozitiv este un singur aparat care combină șase funcții de monitorizare a datelor de sănătate, ceea ce îl face potrivit pentru a fi utilizat de familii. Se preconizează că va fi disponibil pentru cumpărare la începutul anului 2023.

MariSilicon Y Bluetooth Audio SoC

OPPO a dezvăluit, de asemenea, SoC-ul audio Bluetooth MariSilicon Y, care este unul dintre primele SoC-uri care utilizează cea mai avansată tehnologie de procesare N6RF. Această tehnologie mărește lățimea de bandă Bluetooth cu 50% față de alte SoC-uri Bluetooth, ceea ce duce la îmbunătățirea calității și performanței sunetului.

OPPO Air Glass 2

OPPO Air Glass 2 este un nou produs de ochelari de realitate asistată, care dispune de un design ușor și robust. Acesta suportă corecția vederii și o personalizare suplimentară și poate fi utilizat pentru a efectua apeluri telefonice, a efectua traduceri în timp real, a oferi navigare bazată pe localizare și multe altele.

Evenimentul INNO DAY al OPPO a oferit o privire asupra celor mai recente progrese tehnologice ale companiei, inclusiv OHealth H1, SoC-ul audio Bluetooth MariSilicon Y și OPPO Air Glass 2. Aceste produse sunt așteptate să fie disponibile pentru achiziționare în lunile următoare și vor oferi consumatorilor noi modalități de a-și monitoriza sănătatea și nu numai.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Articole asemănătoare

Cele mai citite

Ştiri noi