Oppo a dezvăluit ColorOS 13 în august. La scurt timp după aceea, versiunile beta pentru Oppo Find X5 și Find X5 Pro au fost disponibile. Acum, Oppo a început să lanseze actualizarea finală ColorOS 13 pentru cele două modele în unele regiuni.

Actualizarea stabilă ColorOS 13 pentru Oppo Find X5 și Find X5 Pro va fi lansată în anumite regiuni începând de astăzi. Actualizarea va fi disponibilă inițial pentru Find X5 în Emiratele Arabe Unite și Franța, dar ar trebui să fie lansată în alte regiuni în următoarele săptămâni.

În ceea ce privește Find X5 Pro, utilizatorii din Thailanda, Vietnam, Indonezia, Malaezia, Franța și Australia vor primi actualizarea începând de astăzi, cu o lansare mai largă care urmează să vina în săptămânile următoare. Utilizatorii din Romania sunt lăsați inițial cu mâna goală cu ambele modele.

ColorOS 13 se bazează pe Android 13 și, prin urmare, oferă toate funcțiile noi pe care Google le-a introdus în cea mai recentă versiune de Android. Deși unele dintre funcțiile exclusive Pixel nu sunt incluse, Oppo a împachetat câteva funcții suplimentare pentru lansare. Acestea includ o temă acvamorfă cu animații netede, un widget de ceas care reflectă umbrele, un modul dedicat de control al dispozitivului IoT, comenzi de redare media pentru Centrul de control actualizat, un asistent de întâlnire și câteva îmbunătățiri pentru multitasking.

În plus, ColorOS 13 oferă și funcții mai bune de gestionare a ecranului de pornire, cum ar fi un banner de căutare globală, suport pentru foldere mari și noi widget-uri pentru ecranul de pornire. Oppo a actualizat și funcționalitatea inteligentă Always-on-Display (AOD) în versiunea care vă permite acum să controlați aplicațiile și să obțineți informații suplimentare fără a debloca ecranul.

[SURSA]

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns