GadgetDiverseOnePlus va lansa prima sa tastatură: iată Nord Keyboard

OnePlus va lansa prima sa tastatură: iată Nord Keyboard

OnePlus se pregătește să lanseze pe piață un periferic neobișnuit pentru companie. Este vorba despre OnePlus Nord Keyboard, o tastatură mecanică cu un design destul de deosebit.

Ceea ce atrage atenția este componenta roșie uriașă destul de izbitoare – este ușor să vă imaginați un buton de un fel, dar este mai probabil să fie pur și simplu un buton de volum. Este posibil să observați, de asemenea, tasta Enter colorată în galben, în timp ce restul tastaturii este albă.

Nord Keyboard
Nord Keyboard

Tastatura va avea dimensiuni destul de mici, dar fără a sacrifica confortul în scris: va fi de fapt creată în colaborare cu brandul Keychron, destul de renumit în sector. Va avea un corp din aluminiu și va suporta firmware open source care va permite utilizatorului să personalizeze tastele după bunul plac.

Anunțul OnePlus Nord Keyboard este programat pentru februarie, în timp ce se pare că producția de serie va începe abia în martie. Prin urmare, este necesar să așteptați puțin mai mult timp, dar se pot aștepta noi informații foarte curând.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi