OnePlus Pregătește Lansarea Tabletei OnePlus Pad 2 cu Cipul Snapdragon 8 Gen 3

Conform unor informații recente de la cunoscutul tipser Max Jambor, gigantul tehnologic OnePlus se pregătește să lanseze noua tabletă de performanță, OnePlus Pad 2. Unul dintre punctele forte ale acestui dispozitiv va fi echiparea cu cel mai recent și puternic cip Snapdragon 8 Gen 3, produs de Qualcomm. Această alegere plasează OnePlus Pad 2 printre primele tablete de pe piață care vor beneficia de puterea de procesare și eficiența energetică remarcabile ale acestui cip de ultimă generație.

Întrucât OnePlus face parte din grupul BBK Electronics, alături de producătorul chinez Oppo, se preconizează că OnePlus Pad 2 va fi strâns legată de viitoarea tabletă Oppo Pad 3. Ambele dispozitive ar putea împărtăși aceeași platformă hardware, inclusiv cipul Snapdragon 8 Gen 3. Rapoartele sugerează că Oppo Pad 3 ar putea fi lansată în China în luna mai, alături de seria de smartphone-uri Reno 12, iar OnePlus Pad 2 ar putea fi o versiune rebranduită pentru piețele globale.

Așteptări Privind Prețul și Data de Lansare

Deși detaliile complete despre OnePlus Pad 2 nu au fost încă dezvăluite, integrarea unui cip de ultimă generație precum Snapdragon 8 Gen 3 sugerează că această tabletă ar putea fi poziționată într-un segment de preț superior față de predecesorul său, OnePlus Pad. Se estimează că prețul OnePlus Pad 2 ar putea fi în jurul a 45.000 de rupii indiene (aproximativ 540 de dolari) pe piața indiană, în timp ce în Europa ar putea depăși 500 de euro.

În ceea ce privește lansarea, zvonurile indică că OnePlus Pad 2 ar putea fi dezvăluită în a doua jumătate a anului 2024. Cu toate acestea, în zilele următoare, se așteaptă ca mai multe detalii despre specificațiile și caracteristicile acestei tablete să fie scurse de către diverse surse din industria tech.

Fanii OnePlus și iubitorii de gadget-uri de înaltă performanță așteaptă cu nerăbdare să afle mai multe despre OnePlus Pad 2, care promite să ridice ștacheta în segmentul tabletelor Android premium.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *