Site-ul indian OnePlus zvoneste sosirea unui nou smartwatch numit Nord Watch. Designul acestuia din urmă pare foarte inspirat de flagship-ul actual în materie de ceasuri inteligente, Apple Watch.

În ciuda unui raport bun preț/calitate, OnePlus Watch, primul model de smartwatch al mărcii chinezești, nu a avut ce să iasă în evidență față de concurență. OnePlus nu s-a descurajat, în ciuda primirii primite primului său ceas. Compania a anunțat oficial pregătirea unui nou produs în categoria entry-mid-range, Nord Watch.

Gama Nord a lui OnePlus oferă smartphone-uri entry-level și mid-range . De asemenea, are un anumit succes pe această nișă, deoarece susține că a vândut nu mai puțin de zece milioane de dispozitive de la lansarea acestei linii de produse. Evident, OnePlus vrea să călătorească pe acest val de succes lansând un ceas marca Nord. Despre detalii acestui viitor ceas, știm foarte puține. Chiar și pe propriul site, marca rămâne foarte misterioasă când vine vorba de specificațiile produselor.

OnePlus Nord Watch, va arata ca un Apple Watch dar specificatiile sunt necunoscute

Mai degrabă decât o fișă tehnică detaliată, vizitatorul site-ului are în prezent dreptul doar la criptograme care sugerează că OnePlus Nord Watch este un ceas orientat spre fitness . Acest lucru este sugerat și de sloganul de pe pagina principală: „Get Moving”. Carcasă pătrată, coroană dispusă în dreapta: dacă, din punct de vedere al designului, sursa de inspirație pentru Nord Watch este evidentă, nu este sigur că funcțiile ceasului chinezesc sau chiar materialele sale de fabricație vor fi identice cu cele de la Apple. Având în vedere poziționarea entry-mid-range a OnePlus Nord, se poate chiar imagina că va fi doar o brățară îmbunătățită, cum ar fi Galaxy Fit 2 de la Samsung. Site-ul indian al mărcii ne oferă o data de 22 septembrie pentru a afla mai multe.

Se zvonește de câteva luni că OnePlus dorește să facă din Nord un brand în sine. La fel ca Xiaomi cu Poco la vremea sa, OnePlus ar lua în considerare despărțirea de gama sa Nord, cel mai probabil pentru mai multă claritate în ochii publicului larg. Din nou, acesta este un indiciu care ne îndreaptă către un produs cu specificații care, dacă nu are specificații fulgerătoare, ar trebui să fie cel puțin accesibil și să prezinte un raport calitate/preț bun .

[SURSA]

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns