GadgetOnePlus Nord CE 3 are specificaţiile scurse! Vezi care sunt noutăţile

OnePlus Nord CE 3 are specificaţiile scurse! Vezi care sunt noutăţile

O sursă de încredere a scurs specificațiile lui OnePlus Nord CE 3. Dispozitivul primește o serie de upgrade-uri interesante.

OnePlus Nord CE 3 are specificaţiile scurse!

OnePlus lucrează la un succesor pentru Nord CE 2, un smartphone accesibil care a apărut la începutul acestui an. Specificațiile lui OnePlus Nord CE 3 au apărut pe site- ul Gadgetgang. Informațiile au fost partajate în colaborare cu cunoscutulOnLeaks, așa că presupunem că specificațiile sunt corecte.

OnePlus Nord CE 3 ar avea un ecran de 6,7 inch, care este mult mai mare decât display-ul de 6,43 inch al lui Nord CE 2. Rezoluția este din nou la full HD, dar rata de reîmprospătare a fost mărită: de la 90 la 120Hz . Totuși, OnePlus optează pentru un ecran LCD mai puțin frumos, în timp ce precedentul Nord CE are un ecran AMOLED.

De asemenea, vedem o serie de schimbări la camere. Nord CE 3 primește o nouă cameră principală de 108 megapixeli; cu CE 2, acest obiectiv are o rezoluție de 64 de megapixeli. În plus, dispozitivul neanunțat ar avea o cameră macro de 2 megapixeli și un senzor de adâncime de 2 megapixeli.

Baterie mai mare

Mai mult, OnePlus Nord CE 3 ar fi echipat cu un procesor Snapdragon 695 cu suport 5G, 8 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare. OnePlus poate veni și cu o versiune cu 12 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare. Scanerul de amprentă este pe lateral, iar camera selfie face fotografii în 16 megapixeli.

Bateria este probabil mai mare decât la Nord CE 2. Conform informațiilor, noul telefon OnePlus are o baterie de 5000 mAh (în loc de 4500 mAh). Datorită funcției de încărcare rapidă de 67 W, smartphone-ul ar trebui să fie din nou incarcat destul de rapid. Nord CE 2 din acest an se poate încărca rapid cu 65 de wați și trece de la o baterie complet descărcată la o baterie plină în aproximativ 30 de minute.

Încă nu este clar când OnePlus va anunța și lansa Nord CE 3. Acest lucru este de așteptat să se întâmple la începutul anului viitor. Prețul este și el necunoscut, dar Nord CE 2 a fost lansat cu un preț de vânzare cu amănuntul sugerat de 359 de euro. Acum costă mai puțin de 300 de euro .

[SURSA]

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi