OnePlus inaugurează primul spațiu comercial în România

Capitala a primit un suflu nou de tehnologie odată cu deschiderea primului pop-up shop OnePlus pe meleaguri românești. Inaugurată pe 15 aprilie în Promenada Mall, micuța insulă a mărcii premiate a devenit un adevărat magnet pentru melomanii dispozitivelor mobile.

La intrarea dinspre Floreasca, un design avant-garde îi întâmpină pe vizitatori. Spațiul open space, presărat cu accente energice de alb, roșu și negru, radiază un vibe ultra-modern, specific universului OnePlus. Iluminarea puternică și fântâna verticală hipnotică creează o atmosferă high-tech, perfectă pentru lansarea vârfului de gamă OnePlus Watch 2.

OnePlus Watch 2 – bijuteria tech de pe încheietura pasionaților

Evenimentul de debut a marcat și intrarea pe scenă a mult-așteptatului ceas inteligent OnePlus Watch 2. La prețul de 1599 lei, accesoriul îmbină armonios designul sofisticat cu funcționalitatea remarcabilă. Un corp robust din oțel inoxidabil găzduiește un ecran AMOLED protejat de sticlă de safir, în timp ce sistemul de operare WearOS asigură o experiență fluentă.

Coduri QR pentru reduceri de nerefuzat la OnePlus

Însă surprizele nu se opresc aici! Pop-up shop-ul ascunde câteva oferte speciale pentru pofticioșii de tehnologie. Scanând codurile QR unice, vizitatorii pot activa:

  • Voucher de reducere de 700 lei la OnePlus Open
  • Voucher de reducere de 400 lei la OnePlus 12
  • Voucher de reducere de 200 lei la OnePlus 12R

Ce modalitate mai bună de a explora capabilitățile impresionante ale smartphone-urilor OnePlus decât testându-le în persoană? Cei doi experți pregătiți să ghideze vizitatorii prin universul marcii sunt gata să răspundă la toate întrebările și să ofere recomandări personalizate.

Începând cu 22 aprilie, OnePlus Watch 2 va putea fi achiziționat și pe www.oppostore.ro, alături de alte produse viitoare precum OnePlus 13, 12T, OnePlus Nord 4 și o gamă de căști audio premiate.

Un adevărat cult pentru inovație și design se năștea în inima Bucureștiului odată cu deschiderea pop-up shop-ului OnePlus. Indiferent dacă ești un fan înrăit sau un simplu curios, această oază de tehnologie din Promenada Mall este o oprire obligatorie pentru toți melomanii gadget-urilor.

Foto: economica.net

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *