ŞtiriOnePlus ar putea lansa prima sa tabletă anul viitor

OnePlus ar putea lansa prima sa tabletă anul viitor

Tabletele Android nu sunt deosebit de populare, iar concurența din acest segment nu este eficientă. Cu un interes scăzut al consumatorilor, este de asteptat că nu există multe modele noi.

Pe acest fundal, însă, anul viitor s-ar putea să vedem un nou jucător pe piață, și anume OnePlus. Desigur, acesta este doar un zvon pentru moment, dar o astfel de mișcare nu ar fi o surpriză.

Reamintim că compania-mamă a lui OnePlus, Oppo, are deja două tablete, Oppo Pad și Pad Air. Și, deoarece cele două companii sunt conectate, este posibil să le folosiți pe oricare dintre ele ca bază pentru OnePlus Pad.

Cei mai mari jucători de pe piața tabletelor bazate pe Android sunt Samsung și Lenovo. Rămâne de văzut dacă creșterea concurenței va avea ca rezultat vreo dezvoltare aici.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi