Noul OnePlus Ace Racing este un smartphone pentru jocuri la un preț accesibil. Este o versiune nouă a OnePlus Ace și folosește același chipset Dimensity 8100-Max.

Reamintim că originalul Ace a costat 2.500 CNY pentru un model de 8/128 GB. Ace Racing este cu 20% mai ieftin, la 2.000 CNY, adică 280 de euro.

Ecranul este acum un LCD de 6,59 inchi cu o rată de reîmprospătare maximă de 120 Hz. Frecvența de eșantionare la atingere este mai mică, 240 Hz față de 720 Hz a lui Ace. Oferă o acoperire de 100% a gamei de culori DCI-P3 și Hyperboost.

Bateria este o celulă de putere de 5.000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 67 W care poate merge de la zero la 80% în 29 de minute.

În ceea ce privește camerele, avem o cameră principală de 64 MP alături de o unitate cu unghi ultra larg de 8 MP (119°), în timp ce există și un obiectiv macro pe spate. Camera selfie are un senzor de 16 MP. Poate înregistra videoclipuri 4K la 30 fps.

De asemenea, are o mufă pentru căști de 3,5 mm, Bluetooth de înaltă calitate (aptX HD, LDAC, LHDC) și difuzoare stereo cu suport Dirac Audio.

OnePlus a făcut echipă cu Razer pentru a recrea simțul tastaturilor BlackWidow și Mercury de la Razer. Dispozitivul va fi disponibil în culorile gri și albastru.

Nu este încă clar dacă Ace Racing Edition va fi disponibilă la nivel global.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns