OnePlus 13: Detalii despre dimensiunea ecranului și noul design, dezvăluite într-o nouă scurgere de informații

Gigantul tehnologic OnePlus se pregătește să lanseze noul său flagship, OnePlus 13, iar zvonurile despre specificațiile acestuia încep să apară în mediul online. Conform unor informații obținute de la surse de încredere, se pare că OnePlus 13 va fi dotat cu un ecran OLED LTPO de 6,8 inch, cu un design ușor curbat și o rezoluție 2K. De asemenea, se speculează că acesta va integra un senzor de amprentă ultrasonic în ecran, o premieră pentru seria OnePlus, care până acum a utilizat senzori optici.

Camera foto a lui OnePlus 13 va include un sistem multi-focal și un teleobiectiv periscopic

Pe lângă detaliile despre ecran, sursa a dezvăluit și câteva informații interesante despre camera foto a viitorului flagship OnePlus. Se pare că dispozitivul va beneficia de un sistem de camere multi-focal și va păstra teleobiectivul periscopic pentru un zoom optic superior, similar cu modelul precedent.

OnePlus 13

OnePlus 13 va adopta un design complet nou pentru partea din spate

O altă informație intrigantă se referă la designul lui OnePlus 13. Sursa susține că designul industrial al dispozitivului a fost complet reînnoit. În trecut, unele modele din seriile Ace și cele numerotate au împărtășit design-uri similare pentru partea din spate. Anul acesta, OnePlus a lansat două telefoane din seria Ace în China, OnePlus Ace 3 și Ace 3V, cel din urmă având un modul de cameră vertical nou, diferit de designul obișnuit cu cameră rotundă prezent pe Ace 3. Rămâne de văzut dacă OnePlus 13 va adopta o versiune premium a design-ului lui Ace 3V.

Cu toate acestea, lansarea lui OnePlus 13 este programată pentru sfârșitul acestui an sau începutul anului viitor, iar până atunci, compania Qualcomm urmează să dezvăluie noul procesor Snapdragon 8 Gen 4 în octombrie. Există șanse ca OnePlus 13 să fie printre primele smartphone-uri care vor sosi pe piață echipate cu acest procesor de ultimă generație.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *