OnePlus, care a intrat în viața noastră ca un flagship killer în 2013, s-a transformat într-un brand emblematic cu cota de piață, cerințele ridicate și studiile de cercetare și dezvoltare sunt de asemenea în creștere. OnePlus, care este încă iubit pe piața Android, și-a mutat atenția către familia emblematică OnePlus 11 ce va fi lansat anul viitor. S-au scurs primele imagini de randare ale lui OnePlus 11 Pro, cel mai puternic membru al familiei .

Camera va avea un alt design

OnePlus 11 Pro a apărut în primele imagini pe internet

@OnLeaks, cunoscut pentru scurgerile sale de încredere în lumea mobilă impreuna cu SmartPrixa au publicat primele imagini de randare ale lui OnePlus 11 Pro. Cel mai frapant aspect al dispozitivului, care va oferi unele modificări de design față de generația anterioară, este design-ul camerei. OnePlus 10 Pro avea un decupaj special pentru sistemul de camere de pe corpul din spate. OnePlus 11 Pro va avea și o tăietură specială, dar această tăietură are o structură circulară spre deosebire de generația anterioară. Design-ul camerei cu trei senzori și blitz LED atrage atenția cu logo-ul Hasselblad. În plus, dispozitivul vine cu un glisor de stimul, cunoscut și sub numele de Alert Slider, acest glisor este o caracteristică preferată a utilizatorilor OnePlus.

OnePlus 11 Pro, care este așteapt în mod normal să fie lansat în 2023, poate fi prezentat înainte de sfârșitul anului pentru a fi unul dintre primele dispozitive care utilizează procesorul Snapdragon 8 Gen 2, conform informațiilor primite. Deși dispozitivul ar putea fi prezentat anul acesta, va fi pus în vânzare la nivel global în 2023, dar este posibil să vedem o lansare specifică Chinei în lunile următoare. Cu un design foarte elegant, OnePlus 11 Pro poate fi ultimul telefon OnePlus cu licență Hasselblad.

[SURSA]

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns