GadgetOnePlus 11 poate fi lansat cu Snapdragon 8 Gen 2 și încărcare...

OnePlus 11 poate fi lansat cu Snapdragon 8 Gen 2 și încărcare de 100 W

Se așteaptă ca OnePlus să lanseze următorul său telefon premium la sfârșitul acestui an sau la începutul lui 2023, OnePlus 11. Spre deosebire de anul trecut, când compania a lansat OnePlus 10 Pro și nu a lansat o variantă standard, compania va lansa anul acesta modelul fara „Pro” in denumire.

Anterior, o scurgere a adus detalii despre specificațiile sale. Un leaker a adus mai multe informații despre telefon, dezvăluind chipset-ul și încărcarea acestuia.

Digital Chat Station a dezvăluit că telefonul are codul de model PHB110 și va veni cu un ecran LTPO curbat de 6,7 inchi, cu o rezoluție de 3216 x 1440 pixeli și o cameră hole-punch. În randările scurse, puteți vedea camera poziționată în colțul din stânga sus. Informatorul nu confirmă, dar se speculează că display-ul este AMOLED.

Sub capotă, OnePlus 11 este de așteptat să vină cu Snapdragon 8 Gen 2, noua platformă emblematică a Qualcomm, care va fi anunțată în noiembrie la evenimentul Snapdragon Tech Summit 2022 . Dispozitivul este de așteptat să vină cu până la 16 GB de RAM și 256 GB de stocare internă.

DCS citează că telefonul va veni cu un modul de cameră triplă cu un senzor principal de 50 de megapixeli, un alt unghi ultra-larg de 48 de megapixeli și un teleobiectiv de 32 de megapixeli cu bliț LED.

Pentru putere, OnePlus 11 ar trebui să vină cu un acumulator de 5.000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 100 W. Sistemul de operare, este de așteptat să fie Android 13 sub interfața Oxygen OS 13.

[SURSA]

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi