GadgetOnePlus 11 a apărut în imagini oficiale de randare

OnePlus 11 a apărut în imagini oficiale de randare

Imaginile oficiale de randare pentru noul telefon emblematic OnePlus, OnePlus 11 au fost distribuite. Viitorul smartphone va atrage atenția prin designul camerei sale.

Fiind prezent pe piața de smartphone-uri cu modele ambițioase, OnePlus va lansa în curând noul său telefon emblematic OnePlus 11. Imaginile oficiale de presă ale noului telefon, care este de așteptat să fie introdus în primul trimestru al anului 2023, au fost scurse.

OnePlus 11 va atrage atenția prin designul camerei sale

One Plus 11 a apărut în imagini oficiale de randare
One Plus 11 a apărut în imagini oficiale de randare

Privind imaginile scurse, putem spune că OnePlus 11 va veni cu o insulă uriașă de cameră într-o structură rotundă. Această secțiune, care se extinde spre colțuri și atrage atenția asupra siglei „ Hasselblad ”, este însoțită de trei senzori de cameră și blitz LED. Mai putem spune că noile imagini confirmă că smartphone-ul va veni în două opțiuni de culoare diferite, Volcanic Black și Forest Emerald.

Potrivit unor scurgeri recente, OnePlus 11 va găzdui un afișaj AMOLED de 6,7 inci cu rezoluție QHD+ pe față. Cu toate acestea, noul telefon, care va fi alimentat de platforma Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 , va fi echipat cu unghi ultra-larg IMX581 de 48MP și teleobiectiv IMX709 de 32MP cu zoom optic 2x și senzori pentru camera principală Sony IMX890 de 50MP .

În plus, OnePlus 11 este de așteptat să aibă o baterie de 5.000 mAh cu suport de încărcare rapidă de 100 W și până la 16 GB RAM.

[SURSA]

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

Cele mai citite

Ştiri noi