One UI 6.1 vs One UI 6.0: Noutăți și îmbunătățiri aduse de Samsung

Utilizatorii Samsung Galaxy au motive să se bucure întrucât gigantul tehnologic dezvăluie cea mai nouă surpriză pentru noul an – actualizarea One UI 6.1. Încărcată cu o mulțime de funcționalități noi și îmbunătățiri, această actualizare promite să ridice experiența utilizatorului la noi culmi. De la capacități AI redesenate la funcționalități inovatoare, există multe de explorat și de savurat. Să ne adâncim în diferențele cheie între One UI 6.1 și predecesorul său, One UI 6.0, concentrându-ne pe îmbunătățirile sub funcționalitățile existente.

Partajare Camera

Partajare Camera

Printre caracteristicile deosebite ale One UI 6.1 se numără introducerea partajării camerei. Poziționată în meniul dispozitivelor conectate, această funcționalitate permite utilizatorilor să-și folosească dispozitivul Galaxy ca webcam. În prezent limitată la tabletele Galaxy, Samsung sugerează extinderea compatibilității acestei caracteristici către alte dispozitive în viitor.

Notificări Pe Ecranul de Blocare

Notificări Pe Ecranul de Blocare

O schimbare semnificativă în One UI 6.1 este absența opțiunii „afisaj permanent” în dispozitivele Galaxy S24. Cu toate acestea, notificările rămân active în mod implicit. Utilizatorii pot anticipa actualizări viitoare care introduc opțiuni pentru gestionarea notificărilor pe ecranul permanent, oferind o mai mare personalizare.

Ton Culori Adaptiv

Ton Culori Adaptiv

O adăugare nouă în setările de afișare este caracteristica de ton culori adaptiv. Această funcționalitate echilibrează automat culorile ecranului, asigurând o experiență de vizualizare mai naturală prin ajustarea la condițiile de iluminare ambientală.

Fundaluri Creative

Fundaluri Creative

Secțiunea de fundaluri creative introduce o nouă modalitate pentru utilizatori de a-și personaliza estetica dispozitivului. Accesibilă prin setări, această funcționalitate oferă o gamă de fundaluri preîncărcate, categorizate ca Teren, Minerale Luminoase și altele. Utilizatorii pot crea fără efort fundaluri personalizate selectând și modificând diverse elemente.

Always on Display

Always on Display

Rafinamentele aduse ecranului permanent includ adăugarea opțiunii „când să afișeze”, oferind alegeri precum Automat. Această funcție activează inteligent ecranul permanent în funcție de condițiile de mediu, optimizând durata de viață a bateriei. În plus, utilizatorii obțin opțiuni suplimentare precum Întotdeauna, Atingeți pentru a Afișa și Programat pentru gestionarea notificărilor.

Funcții Avansate

Funcții Avansate

În One UI 6.1, Samsung restructurează aranjamentul opțiunilor din meniul funcțiilor avansate. În mod deosebit, introducerea opțiunii „inteligent” oferă utilizatorilor acces la diverse funcționalități legate de AI în aplicațiile preinstalate precum Telefon, Tastatură Samsung, Interpret, Note Samsung, Înregistrare vocală, Internet Samsung și Editor Foto.

Disponibilitatea acestor Caracteristici

În timp ce majoritatea caracteristicilor menționate sunt de așteptat să însoțească actualizarea One UI 6.1 pentru dispozitivele Galaxy eligibile, unele pot fi limitate la configurații hardware specifice, în special dispozitivul Galaxy S24. Detaliile privind disponibilitatea caracteristicilor rămân în așteptare, necesitând răbdare până când va fi furnizată o confirmare oficială.

În concluzie, actualizarea One UI 6.1 de la Samsung reprezintă un salt semnificativ în îmbunătățirea experienței utilizatorului Galaxy, cu o mulțime de funcționalități noi și optimizări concepute pentru a încânta și a încuraja utilizatorii. Pe măsură ce peisajul tehnologic continuă să evolueze, Samsung își reafirmă angajamentul față de inovație și designul centrat pe utilizator.

VIA: samlover.com

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *