GadgetO publicație coreeană dezvăluie când se va lansa Galaxy S23

O publicație coreeană dezvăluie când se va lansa Galaxy S23

Ne-am obișnuit ca Samsung să prezinte noile modele ale seriei flagship Galaxy S la începutul anului și la scurt timp începerea vânzărilor dispozitivelor. Anul acesta, seria Galaxy S22 a fost prezentată cu câteva săptămâni mai devreme decât de obicei, iar conform informațiilor din Coreea, situația va fi similară cu Galaxy S23.

Potrivit Chosun, Samsung plănuiește să dezvăluie următoarea serie Galaxy S în prima săptămână a lunii februarie, la un eveniment special la San Francisco. Vânzările noilor modele vor începe cel mai probabil pe 17 februarie, sau la aproximativ două săptămâni de la prezentare, care sunt folosite pentru precomenzi.

Lansarea mai devreme va oferi companiei oportunitatea de a răspunde mai bine potențialilor concurenți și, în plus, vânzările inițiale puternice se vor reflecta în rezultatele financiare pentru primul trimestru. Un alt motiv pentru această mișcare constă în scăderea pieței smartphone-urilor, despre care compania speră să-și ajute vânzările.

Anul acesta, Samsung a introdus seria Galaxy S22 pe 9 februarie, iar vânzările modelelor din ea au început pe 25 februarie, astfel încât dispozitivele Galaxy S23 ar putea apărea cu doar câteva zile mai devreme.

Aceasta noua stire vine la doar cateva zile de la un alt zvon in care se spunea ca Samsung ar putea lansa seria Galaxy S23 in luna decembrie, stirea de astazi pare un pic mai plauzibila.

Sursa: Chosun

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi