Nubia Red Magic 9 Pro este lansat la nivel global pe 27 Decembrie

Nubia Red Magic 9 Pro

Nubia a anunțat lansarea globală a mult așteptatului smartphone Red Magic 9 Pro, un dispozitiv care promite să redefinească experiența gamingului mobil. După debutul său în China luna trecută, Red Magic 9 Pro este acum disponibil pe piața internațională, cu precomenzi începând cu 27 decembrie 2023 și vânzări deschise din 3 ianuarie 2024.

Red Magic 9 Pro se remarcă prin designul său atrăgător și este disponibil în trei variante de culoare: Sleet (Negru), Snowfall (Argintiu) și Cyclone (Transparent). În ceea ce privește prețurile, versiunea Sleet cu 12GB RAM și 256GB spațiu de stocare are un preț de pornire de $649/€649, în timp ce variantele Snowfall și Cyclone, ambele cu 16GB RAM și 512GB spațiu de stocare, sunt disponibile la prețul de $799/€799.

Specificații Tehnice de Top

Red Magic 9 Pro impresionează cu un ecran OLED Full HD+ de 6.8 inch, care oferă o rată de reîmprospătare de 120Hz și un răspuns tactil excepțional de până la 960Hz. Ecranul suportă o adâncime de culoare de 10 biți, acoperă 100% din gama de culori DCI-P3 și atinge o luminozitate maximă de 1600 niți. Telefonul este echipat cu un senzor de amprentă integrat în ecran și este alimentat de un procesor Octa-Core Snapdragon 8 Gen 3, împreună cu GPU Adreno 750.

Nubia Red Magic 9 Pro

Red Magic 9 Pro vine cu opțiuni variate de RAM și spațiu de stocare, folosind tehnologia UFS 4.0. Funcționând pe Android 14 cu Redmagic OS 9.0, suportă dual SIM și dispune de o cameră principală de 50MP cu senzor Samsung GN5, o cameră ultra-wide de 50MP cu senzor Samsung JN1 și o cameră frontală sub-display de 16MP.

În ceea ce privește conectivitatea, Red Magic 9 Pro include suport pentru 5G, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.4, USB Type-C și NFC. Telefonul are o baterie impresionantă de 6500mAh, cu capacitatea de încărcare rapidă de 80W, asigurând o autonomie extinsă pentru sesiuni lungi de jocuri sau utilizare intensivă.

Nubia Red Magic 9 Pro se profilează ca un dispozitiv de top pentru pasionații de gaming și tehnologie, oferind performanțe de excepție, un design atractiv și o serie de caracteristici inovatoare. Cu lansarea sa globală, Red Magic 9 Pro este gata să stabilească noi standarde în industria smartphone-urilor orientate către gaming.

Sursa: GizmoChina

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *