Noul smartphone Honor 200 Lite, aproape de lansare

Honor, cunoscutul producător de smartphone-uri, pare să lucreze la următoarea generație de dispozitive din seria numerică. Un terminal denumit Honor 200 Lite, purtând numărul de model LLY-NX1, a fost recent certificat de către TRDA (Autoritatea de Reglementare pentru Telecomunicații și Digitalizare) din Emiratele Arabe Unite.

Ce dezvăluie certificarea

Honor 200 Lite

Această certificare confirmă câteva aspecte cheie:

  1. Noua serie se va numi „Honor 200”: Listarea confirmă că viitoarea serie de smartphone-uri Honor va purta numele „Honor 200 Series”, și nu altă denumire.
  2. Va exista și un model „Lite”: Linia Honor 200 va include probabil și un model „Lite” de data aceasta, pe lângă variantele standard și pro.

Seria anterioară, Honor 100, lansată în China în noiembrie 2023, a constat doar în modele standard și pro. Honor 200 Lite pare a fi o adăugare nouă în gamă.

Detalii despre specificații

În acest moment, certificarea TRDA nu dezvăluie alte specificații despre Honor 200 Lite. Probabil vom afla mai multe detalii despre acest dispozitiv și despre seria Honor 200 în general, în viitorul apropiat.

Honor 200 Lite
Honor 200 Lite

Recapitulare a seriei Honor 100

Între timp, să recapitulăm rapid caracteristicile seriei Honor 100. Atât Honor 100, cât și 100 Pro sunt echipate cu ecrane OLED curbate pe toate laturile, dar diferă ușor în ceea ce privește designul camerei frontale: Honor 100 are o singură cameră de selfie în stil punch-hole, în timp ce Pro are o setare duală în formă de pilulă.

Ambele telefoane oferă specificații similare pentru ecran: panouri OLED de 6,7 inci (Honor 100) sau 6,78 inci (Honor 100 Pro) cu rezoluție 1.5K, rată de reîmprospătare de 120Hz și luminozitate ridicată. Securitatea este gestionată de un cititor de amprentă încorporat în ecran.

Honor 100 utilizează procesorul Snapdragon 7 Gen 3, în timp ce 100 Pro este echipat cu Snapdragon 8 Gen 2 de top. Ambele dispozitive au o cameră principală de 50MP cu stabilizare optică de imagine (OIS) și o cameră ultra-wide de 12MP. Modelul Pro adaugă și o cameră tele de 32MP pentru zoom optic.

Mai mult, ambele au baterii de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 100W, dar numai Pro acceptă și încărcarea wireless de 66W. Alte caracteristici includ Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3 și altele.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *