GadgetNoua dată de lansare a seriei Xiaomi 13 a fost anunțată

Noua dată de lansare a seriei Xiaomi 13 a fost anunțată

Xiaomi a amânat lansarea Xiaomi 13 din cauza protestelor din China și a morții fostului președinte chinez Jiang Zemin. Compania a anunțat astăzi noua dată pe care și-a stabilit-o pentru lansare.

După cum știți, evenimentul promoțional Xiaomi 13 a fost amânat pe termen nedeterminat. Compania chineză a lansat astăzi un nou poster cu data actuală de lansare. Se pare că telefoanele emblematice foarte așteptate vor fi anunțate peste o saptamana.

Noua dată de lansare a seriei Xiaomi 13 a fost anunțată

Imaginea împărtășită de compania chineză indică un eveniment care va avea loc în Japonia pe 8 decembrie 2022. Xiaomi va prezenta smartphone-urile Xiaomi 13 și 13 Pro, precum și MIUI 14, smartwatch-ul Watch S2 și căștile Buds 4 la data menționată.

Pe lângă toate acestea, permiteți-ne să vă reamintim că marca se pregătește să lanseze primul său computer desktop. Dispozitivul, numit Xiaomi Mini Host, va apărea ca un produs echivalent cu Mac mini. Compania descrie dispozitivul ca fiind un „instrument de productivitate de înaltă performanță ” .

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

Cele mai citite

Ştiri noi