Nothing Phone (2a): Specificații Dezvăluite înainte de MWC 2024

Zvonuri intense circulă în jurul următorului smartphone al companiei Nothing, Phone (2a), care se așteaptă să fie anunțat la Congresul Mondial de Telefonie Mobilă (MWC) din 2024, ce va avea loc pe 27 februarie la Barcelona, Spania. Înainte de lansarea oficială, Smartprix a publicat un raport dezvăluind specificațiile ecranului și ale camerei pentru Phone (2a), împreună cu tapetele acestuia. Iată detaliile noi despre dispozitiv.

Se pare că Nothing Phone (2a) va fi echipat cu un ecran OLED de 6.7 inch furnizat de Visionox și BOE din China, oferind o rezoluție FHD+ de 1080 x 2412 pixeli și o rată de reîmprospătare de 120Hz. În ceea ce privește fotografia, dispozitivul va include o cameră principală de 50 megapixeli Samsung S5KGN9, similară cu cea de pe Moto G84 5G, și o lentilă ultra-wide Samsung S5KJN1. Pentru selfie-uri, va fi dotat cu o cameră principală Sony IMX615 de 32 megapixeli. Se raportează că sistemul dual de camere va fi aranjat orizontal într-un modul rotund.

Nothing Phone (2a)

În plus, raportul menționează că Phone (2a) va veni în variante de culoare negru și alb și va avea patru SKU-uri diferite pentru piețele din India, Japonia, Europa și global. Se așteaptă ca dispozitivul să fie echipat cu chipsetul Dimensity 7200, 8 GB de RAM și 128 GB de spațiu de stocare. Va rula pe Nothing OS 2.5 bazat pe Android 14 și va avea o interfață Glyph redesenată în trei părți pe spate. În piața globală, se preconizează că va avea un preț de aproximativ 400 de dolari.

Nothing Phone (2a)

Aceste informații ne oferă o privire asupra a ceea ce Nothing pregătește pentru următorul său smartphone, sugerând că Phone (2a) va fi un dispozitiv competitiv în segmentul său de piață, cu specificații impresionante și un design distinctiv. Cu toate acestea, rămâne de văzut cum va fi primit de consumatori și critici la lansarea sa oficială.

Sursa: GizmoChina

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *