Nothing Phone (2a) își face apariția într-o ediție specială „Blue Blaze”

Nothing, compania tech condusă de Carl Pei, pregătește un nou capitol pentru seria sa de smartphone-uri. După succesul înregistrat de Nothing Phone (1), producătorul își propune să recreeze magia cu o ediție specială a lui Nothing Phone (2a), așteptată să fie dezvăluită în cadrul unui eveniment organizat în India pe 29 aprilie.

O nouă nuanță captivantă pentru fanii seriei Nothing

Deși detaliile oficiale sunt încă limitate, Nothing a stârnit deja interesul prin dezvăluirea unei imagini misterioase care sugerează o nuanță de albastru intens pentru această ediție specială. Potrivit zvonurilor, modelul ar putea purta denumirea de „Blue Blaze”, aducând o pătură cromatică vibrantă peste designul recognoscibil al seriei.

Nothing Phone (2a)

Indiferent de culoarea finală, se așteaptă ca Nothing Phone (2a) să păstreze aceleași specificații hardware de top ca varianta standard. Vorbim despre un ecran AMOLED de 6.7 inci cu rată de reîmprospătare de 120Hz, un chipset MediaTek Dimensity 7200 Pro, opțiuni de 8GB sau 12GB RAM și o baterie generoasă de 5.000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 45W.

În secțiunea foto, se promite performanță cu un senzor principal de 50MP Samsung ISOCELL și un senzor ultrawide de 50MP Samsung JN1, în timp ce pentru selfie-uri este prevăzută o cameră de 32MP Sony IMX615. Conectivitatea modernă, cu 5G dual, WiFi 6 și Bluetooth 5.3, precum și protecția IP54 împotriva prafului și apei completează tabloul unei configurații atractive.

Deși lansarea inițială este programată pentru 29 aprilie în India, nu este exclus ca ulterior ediția specială „Blue Blaze” a lui Nothing Phone (2a) să fie disponibilă și în alte regiuni ale lumii. Nothing a demonstrat deja ambiții globale cu seria sa de smartphone-uri, iar o versiune cromatică limitată ar putea atrage noi fani către marca tânără, dar ambițioasă.

Rămâne de văzut dacă această ediție specială va fi însoțită și de alte surprize hardware sau software. Oricum, entuziaștii brandului Nothing au motive să anticipeze cu interes evenimentul de lansare de la finalul lunii aprilie.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *