| |

Nothing Phone (2): Primeşte Nothing OS 2.5 Stabil cu Android 14

Nothing Phone (2)

Nothing a început recent distribuirea actualizării stabile Nothing OS 2.5, bazată pe Android 14, pentru dispozitivele Phone (2). Această actualizare, așteptată cu nerăbdare de utilizatori, marchează un pas important în evoluția sistemului de operare al companiei, aducând o serie de îmbunătățiri și funcții noi.

Cu o dimensiune de aproximativ 1.13GB, actualizarea transformă experiența utilizatorilor Phone (2), trecând de la Android 13 la 14. Pentru a verifica disponibilitatea acestei actualizări, utilizatorii sunt îndemnați să acceseze secțiunea de actualizare din setările sistemului dispozitivului lor.

Printre cele mai notabile schimbări aduse de Nothing OS 2.5 se numără introducerea unor widget-uri noi și opțiuni suplimentare de personalizare pentru ecranele de start și de blocare. Interfața Glyph, semnătura companiei, primește de asemenea o actualizare majoră, oferind acum acces direct la cronometrul Glyph de pe ecranul de blocare și suport pentru presetări rapide în funcția Glyph Time.

Alte îmbunătățiri includ:

  • Gesturi personalizabile, cum ar fi dubla apăsare a butonului de alimentare pentru acces rapid la funcții alese și mai multe opțiuni pentru scurtături pe ecranul de blocare.
  • O nouă funcție de captură rapidă a ecranului cu trei degete, împreună cu un editor de capturi de ecran îmbunătățit.
  • Optimizări ale aplicației Weather pentru o experiență îmbunătățită și notificări mai precise.
  • Animații predictive și un nou vizual pentru gestul de întoarcere, în linie cu stilul distinctiv Nothing.
  • Setări separate pentru volumul tonurilor de apel și al notificărilor, plus o interfață de control actualizată.
  • Un layout îmbunătățit pentru Setările rapide și suport pentru mai multe pictograme de dispozitive.
  • Stabilitate îmbunătățită a camerei și a întregului sistem pentru o experiență de utilizare fiabilă și fluidă.

În paralel cu această lansare, Nothing a inițiat și programul Open Beta pentru Nothing OS 2.5 destinat utilizatorilor de Phone (1), oferindu-le și acestora ocazia de a experimenta Android 14, deși într-o formă beta și nu ca actualizare stabilă precum în cazul Phone (2).

Această actualizare subliniază angajamentul Nothing de a oferi utilizatorilor săi o experiență îmbunătățită constant, cu funcții noi și performanțe optimizate. Cu fiecare actualizare, Phone (2) și alte dispozitive ale companiei devin tot mai capabile și mai plăcute de utilizat, consolidând poziția Nothing ca un jucător inovator în industria tehnologiei mobile.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *